ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η διαχείριση του Βέλεθ από τον Ένινγκ και οι… εναλλακτικές επιλογές

Στην χθεσινή συζήτηση του Άγγελου Χαριστέα με τον Μίχαελ Ένινγκ για το θέμα του Φραν Βέλεθ, αποφασίστηκε ο Ισπανός να συνεχίσει να υπολογίζεται κανονικά μέχρι να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όπως συμφώνησαν οι δύο υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος των “κιτρινόμαυρων”, η απόδοση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού στις προπονήσεις και τους αγώνες θα είναι το κριτήριο για την συμμετοχή του στους αγώνες των πλέι οφ και του Κυπέλλου με τον Άρη.

Προφανώς θα γίνει κουβέντα και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος από τη στιγμή που λογίζεται ως παίκτης του Άρη, θα πρέπει να συνεχίσει να επιδεικνύει τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση που έχει δείξει μέχρι σήμερα, ανεξάρτητα από το αν έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Αυτός που έχει πλέον το δύσκολο έργο να διαχειριστεί σωστά την όλη κατάσταση, είναι ο προπονητής του Άρη, που καλείται να λάβει τις σωστές αποφάσεις. Ειδικά, όταν και αν θα επιλέξει τον 29χρονο στόπερ να αγωνιστεί. Θα πρέπει να βρίσκει τον τρόπο να τον έχει προετοιμασμένο για κάθε αντίδραση και φυσικά πλήρως αφοσιωμένο στις υποχρεώσεις του.

Σε περίπτωση που για κάποιο παιχνίδι δεν τον επιλέξει, τότε θα πρέπει να εμπιστευτεί κάποιον από τον πάγκο στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Υπάρχει πάντα η εναλλακτική του να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας ο Λίντσεϊ Ροζ, που εδώ και αρκετό καιρό αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Ή να χρησιμοποιηθεί ο Ούγκο Σόουζα, ο 4ος κεντρικός αμυντικός του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ σε χρόνο συμμετοχής.

Ο Πορτογάλος δείχνει το τελευταίο διάστημα μεγάλη διάθεση να προσφέρει στην ομάδα, βγάζει ενέργεια και επιθυμία να αγωνιστεί, ικανοποιώντας τον Μίχαελ Ένινγκ, που τον εμπιστεύεται πλέον, όλο και περισσότερο.

 

To Top