ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Ματίγια με ΟΦΗ, “αναζητείται” ο αντικαταστάτης του…

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει με τον Μίχαελ Ένινγκ να προβληματίζεται για την απουσία του Χαβιέ Ματίγια.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Ισπανός μέσος του Άρη αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ και έτσι δεδομένα θα απουσιάσει από τον αγώνα του “Κλεάνθης Βικελίδης” το Σάββατο, στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ο Γερμανός προπονητής δεν έχει και πολλές επιλογές για την μεσαία του γραμμή. Είτε θα εμπιστευτεί στο πλευρό του Λούκας Σάσα έναν εκ των Αμπού Μπα-Πέτρο Μπακούτση, είτε τον Μάρτιν Τόνσο που έχει αντικαταστήσει στο παρελθόν τον Χαβιέ Ματίγια.

Ο νεαρός Γάλλος μέσος παρότι είχε πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον Μίχαελ Ένινγκ, το τελευταίο διάστημα δεν είναι στις πρώτες του επιλογές από τον πάγκο, ενώ ο Τόνσο είχε αγωνιστεί στο πλευρό του Σάσα στην μεσαία γραμμή, στο Άρης-Βόλος 4-0 και πάλι λόγω απουσίας του Ματίγια.

Ο νεαρός Μπακούτσης έπαιξε στα χαφ στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και είναι από τους νεαρούς της ομάδας, που εμπιστεύεται λίγο περισσότερο ο Γερμανός.

Φυσικά, υπάρχει και η επιλογή του Ούγκο Σόουζα, που έπαιξε σε τέτοια θέση κόντρα στην ΑΕΚ στο Κύπελλο, αν και θα φανεί περισσότερο χρήσιμος για την φυσική του θέση, στα στόπερ.

 

To Top