ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Λοκάρει” στον αγώνα με τον ΟΦΗ ο Άρης, θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί

Συνέβησαν αρκετά το τελευταίο διάστημα στον Άρη. Αρχικά τα όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κι έπειτα το θέμα Βέλεθ…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Όχι, όμως, ικανά για να αποπροσανατολίσουν την ομάδα από τους πραγματικούς της στόχους, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του Κυπέλλου και φυσικά μία καλή πορεία στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, τα οποία ξεκινούν το Σάββατο.

Ο Μίχαελ Ένινγκ φρόντισε από χθες να μεταφέρει στους παίκτες του το πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας με τον ΟΦΗ, παρότι θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία φιλάθλων, μετά την κυβερνητική απόφαση για τα μέτρα προστασίας των πολιτών λόγω του κορονοϊού.

Ο Γερμανός θέλει οι ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο της νίκης το Σάββατο, προκειμένου να γίνει ένα σημαντικό βήμα για την 5η θέση, την οποία χάνει αυτή τη στιγμή ο Άρης σε ισοβαθμία με τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, η νίκη θα προσφέρει μία ιδανική εκκίνηση στα πλέι οφ, προκειμένου να εξαντληθούν κάθε πιθανότητες για ότι καλύτερο σε ότι αφορά την τελική θέση κατάταξης της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Έτσι, λοιπόν, ο Άρης συνεχίζει έχοντας το βλέμμα του αποκλειστικά και μόνο στον αγώνα με τους Κρητικούς που έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς η παρουσία τους στα πλέι οφ πανηγυρίστηκε δεόντως στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

To Top