ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η διαχείριση του Ιντέγε: Οι μεγάλες απαιτήσεις, η καθημερινότητα και η ψυχολογική τόνωση…

Ο Μπράουν Ιντέγε αποτελεί το μεγάλο “στοίχημα” της διοίκησης του Άρη αλλά και του… Σάββα Παντελίδη!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Tο δύσκολο έργο του Σάββα Παντελίδη και των συνεργατών του, έχει ξεκινήσει. Ένας αγώνας δρόμου για να ετοιμάσουν κατάλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, τον παίκτη που θα ηγηθεί της επίθεσης του Άρη τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το γεγονός πως τον τελευταίο χρόνο ο Νιγηριανός επιθετικός υπήρξε ανενεργός, ενώ το τελευταίο εξάμηνο έκανε μόνο ατομικές προπονήσεις, απαιτεί χρόνο προσαρμογής. Και ήδη στις προπονήσεις μέχρι στιγμής, δείχνει μεγάλη βελτίωση καθημερινά. Φυσικά, όπως είναι και λογικό πέφτει το βάρος πάνω του, τόσο από τον προπονητή του Άρη όσο και τους συνεργάτες του, που προσπαθούν να τον βοηθούν καθημερινά να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Στόχος του Σάββα Παντελίδη είναι να τον έχει σε μεγάλο βαθμό έτοιμο για τα προκριματικά του Europa League. Ο χρόνος θα είναι σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια, αρκεί να κυλήσουν όλα ομαλά.

Ο προπονητής του Άρη δεν ανησυχεί για τον 30χρονο φορ. Θα μπορούσε να αρνηθεί την μεταγραφή του και να ζητήσει έναν πιο “έτοιμο” ποδοσφαιριστή. Όμως τον πιστεύει, καθώς τον καλύπτει αγωνιστικά, καθώς έχει όλα τα στοιχεία που έψαχνε ο Έλληνας κόουτς για την συγκεκριμένη θέση.

Άλλωστε, όλοι εντός της ομάδας πιστεύουν πως ο καλός Ιντέγε, ακόμα και πλήρως έτοιμος να μην είναι το επόμενο δίμηνο, θα μπορέσει να δώσει σημαντικές βοήθειες στην Ευρώπη, που ίσως αποδειχθούν και καθοριστικές.

Την περίπτωση του Ιντέγε στον Άρη την “δουλεύουν” καθημερινά, τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας όσο και στον ψυχολογικό τομέα. Του τονώνουν το ηθικό με την συμπεριφορά τους, προκειμένου να δώσουν έναν παραπάνω κίνητρο στον ποδοσφαιριστή, από τα ήδη υπάρχοντα…

To Top