ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μέχρι την Κυριακή πρέπει να αποφασίσει η ΚΑΕ τι θα κάνει με τις ανανεώσεις συμβολαίων των ξένων

Με την αυτόματη ενεργοποίηση του δεύτερου έτους του συμβολαίου του Δημήτρη Βεργίνη ξεκίνησε για τον Άρη η διαδικασία για τις ανανεώσεις, αν και βέβαια ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα συμβεί.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως είχε καταγράψει το PRESSARIS και προ μερικών εβδομάδων στα συμβόλαια των πέντε ξένων (Μπελ, Τζόουνς, Χάρις, Κάιζερ, ΜακΓκι) αλλά και ορισμένων Ελλήνων (Μποχωρίδης, Βεργίνης) υπάρχουν όροι και στις δύο πλευρές για μη ενεργοποίηση του δεύτερου έτους.

Ο όρος που υπάρχει για τον Άρη σε αυτά τα συμβόλαια – πλην Βεργίνη που ήταν στις 25/6 – λήγει στις 30 Ιουνίου. Μέχρι τότε, την προσεχή Κυριακή δηλαδή, θα πρέπει οι κίτρινοι να αποφασίσουν αν θέλουν να ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος των συμβολαίων των παραπάνω παικτών. Μόνο για τον Μποχωρίδη δεν ισχύει αυτή η ημερομηνία, καθώς οι κίτρινοι έχουν περιθώριο έως τις 15 Ιουλίου να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Αυτή τη στιγμή ουδείς γνωρίζει τι θα πράξει η διοίκηση, που προφανώς και βρίσκεται σε πίεση χρονική και οικονομική.

Πρέπει να επισημανθεί ότι ενεργοποίηση των συμβολαίων για την επόμενη σεζόν σημαίνει αύξηση των αποδοχών της πλειοψηφίας των παικτών σε ποσοστό 15%-20%, με ότι αυτό συνεπάγεται.

To Top