Η διοίκηση στην προπόνηση, στόχος η μεγαλύτερη συσπείρωση και η αφύπνιση του πληγωμένου γοήτρου!

Ο Άρης μπαίνει στην «βδομάδα του ντέρμπι» της Τούμπας, με τη διοίκηση να ετοιμάζεται για να δώσει το παρών στην προπόνηση, με στόχο την ευρύτερη συσπείρωση στα αποδυτήρια, αλλά και την εγρήγορση όλων!

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος μετά το φιλικό της Κυριακής με την Λιούμπιμετς κατέγραψε τι έχουν στο… μυαλό τους οι παίκτες, μετά τις συνεχιζόμενες ήττες. Αφού παραδέχθηκε ότι «δεν κοιμόμαστε τα βράδια» υπογράμμισε: «Πρέπει να σταματήσουμε αυτές τις εμφανίσεις οι οποίες δεν κολακεύουν εμάς σαν ποδοσφαιριστές. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Δεν μας αξίζει αυτή η θέση».

Ακολούθησαν οι συζητήσεις έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης των ποδοσφαιριστών του Άρη που παραδέχθηκαν ότι έχουν πεισμώσει και είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να παλέψουν στη συνέχεια. Είχε προηγηθεί η δήλωση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς με την οποία εξέφρασε την «απόλυτη στήριξη στους παίκτες».

Τώρα έρχεται η σειρά της διοίκησης. Στις προθέσεις του προέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη είναι να πάει ο ίδιος στην προπόνηση της ομάδας μέσα στην εβδομάδα για να μιλήσει στους παίκτες, θέλοντας να αφυπνίσει το πληγωμένο γόητρο των ίδιων και γενικότερα της ομάδας και ζητώντας του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό τόσο στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, όσο και στη συνέχεια.

To Top