ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η διπλή χαρά του Μπεναλουάν με Λέστερ και Μαρσέιγ (photos)

Διπλή χαρά ένιωσε ο Γιόχαν Μπεναλουάν. Ο Γαλλοτυνήσιος στόπερ του Άρη είδε την πρώην ομάδα του Λέστερ να παίρνει μια τεράστια πρόκριση επί της Αϊντχόφεν, ενώ πανηγύρισε και την πρόκριση της Μαρσέιγ επί του ΠΑΟΚ.

Ο κεντρικός αμυντικός των κιτρινόμαυρων είχε ευχηθεί στη Λέστερ λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς με τους Ολλανδούς: “ο τελευταίος μας ευρωπαϊκός προημιτελικός. Καλή τύχη απόψε αγόρια”. Και πράγματι οι ευχές του Μπεναλουάν έπιασαν τόπο με τις “αλεπούδες” να κερδίζουν 2-1 εκτός έδρας χάρη στα τέρματα των Μάντισον και Περέιρα μέσα σε 11 λεπτά και να παίρνουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Conference League.

Ο έμπειρος στόπερ του Άρη θυμήθηκε το πέρασμά του από τη Λέστερ ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο από το τότε δικό του παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τους “8” του Champions League. Η Λέστερ είχε γνωρίσει την ήττα στην Ισπανία με 1-0 και τότε ο Τυνήσιος αμυντικός είχε δηλώσει: «Χάσαμε με 1-0 αλλά το παιχνίδι είναι ανοιχτό, στην έδρα μας θα είναι δύσκολα για την Ατλέτικο. Ελπίζω να μπορέσουμε να παίξουμε όπως και με τη Σεβίλλη. Το συναίσθημα είναι καλό γιατί η ομάδα έπαιξε καλά. Σημασία έχει η ομαδική δουλειά, δουλεύουμε όλοι μαζί, δεν είναι ένας ή δύο παίκτες». Στη ρεβάνς ο Μπεναλουάν ήταν και πάλι στην αρχική σύνθεση αλλά η Λέστερ ήρθε ισόπαλη με 1-1 και έμεινε εκτός από την συνέχεια του Champions League.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benalouane (@benalouaneyohan)

Πέραν της Λέστερ, στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Conferenece League θα βρίσκεται και η Μαρσέιγ, η οποία μετά το 2-1 της Γαλλίας, επικράτησε και στην Τούμπα του ΠΑΟΚ με 1-0 χάρη στον Ντμίτρι Παγέτ με τον οποίο ο Μπεναλουάν υπήρξε συμπαίκτης στην Σεντ Ετιέν.

To Top