Ο Πορτογάλος Λουίς Γκοντίνιο στο Άρης – ΠΑΟΚ

Ο Πορτογάλος διαιτητής Λουίς Γκοντίνιο ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ο 36χρονος ρέφερι ήταν φέτος στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1 για την 20η αγωνιστική (30/1/2022).

Στις 11 Φεβρουαρίου 2021 ο Πορτογάλος διαιτητής και η οικογένειά του, έλαβαν απειλές θανάτου μετά την απόφασή του ν΄ αποβάλλει δύο παίκτες της Πόρτο στο ισόπαλο 1-1 με την Μπράγκα για το Κύπελλο την Τετάρτη (10/02), όπως ανακοίνωσε το Συμβούλιο Διαιτητών της χώρας ένα 24ωρο αργότερα.

Βοηθοί του θα είναι οι Τεσέιρα Ρουί και Ρούφο Βάλντερ επίσης από την Πορτογαλία. Τέταρτος ορίστηκε ο Τζήλος του συνδέσμου Λάρισας, στο VAR θα βρίσκεται ο Πορτογάλος Εστέβες Μπρούνο, AVAR ο Παπαδάκης Μιχαήλ του συνδέσμου Ηρακλείου με παρατηρητή τον Ταπαντζά Μιχάηλ από τη Θράκη.

Από κει και πέρα, για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν και πέμπτη συνολικά, ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς θα διευθύνει αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς η ΚΕΔ τον όρισε για το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού την Κυριακή (17/04, 21:30). Ο Νταμπάνοβιτς σφύριξε φέτος το Ιωνικός-Ατρόμητος 2-1, ενώ πέρυσι ήταν η «σφυρίχτρα» στους αγώνες Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0 και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-1. Για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Βλάνταν Τοντόροβιτς, Μιλούτιν Ντούκιτς και τέταρτο τον Τζοβάρα, με VAR τον Πορτογάλο Μπρούνο Εστέβες, και τον Σαμοΐλη.

Στα Γιάννενα για το ΠΑΣ – ΑΕΚ θα βρίσκεται ο Μανούχος, με τον Μπρούνο Εστέβες να εκτελεί κι εδώ χρέη VAR. Από εκεί και πέρα στο Απόλλων – Βόλος ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος με VAR τον Φωτιά, στο Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης ο Γκορτσίλας με VAR τον Ζαμπάλα, στο Ατρόμητος – ΟΦΗ ο Ευαγγέλου με VAR τον Μανούχο και στο Λαμία – Ιωνικός ο Κουτσιαύτης με VAR τον Καραντώνη.

To Top