ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η δουλειά δεν σταματάει στο Παλέ – Προσπαθούν όλοι να αλλάξουν την εικόνα τους

Την ώρα που η διοίκηση επιχειρεί να κάνει την υπέρβαση με τον Κώστα Παπανικολάου, ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του προσπαθούν στο παρκέ να βρουν λύση στο έλλειμμα ενέργειας που παρατήρησαν στους αγώνες με Κολοσσό και Αρμάνι Μιλάνου.

Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση από όσα έγιναν στο Μεδιολάνουμ Φόρουμ την περασμένη Τρίτη, όταν και η Αρμάνι φανέρωσε όλες τις αδυναμίες του Άρη στο παρκέ και είναι λογικό να υπάρχει ψυχολογική κούραση πέρα από την σωματική, γιατί σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει και να χάνει με τέτοιο τρόπο.

Ο δρόμος είναι ένας και ο Άρης τον έχει ξανακάνει και ξέρει ότι αυτός αποδίδει. Η ηρεμία στα ενδότερα, η συγκέντρωση και η πίστη στη δουλειά που γίνεται και η ενότητα που θα βγάλει στο παρκέ τον εγωισμό των παικτών είναι τα στοιχεία που απαιτείται να έχει ο Άρης τώρα σε άλλη μια στιγμή αγωνιστικής κρίσης.

Μπορεί οι αγώνες που έρχονται με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και με Άλμπα στο Βερολίνο να μην έχουν φαβορί τον Άρη, αλλά αυτό που θέλουν όλοι να δουν είναι η αλλαγή εικόνας, η αλλαγή απόδοσης, η οποία αν συνδυαστεί και με νίκη, ειδικά στο Βερολίνο, θα βάλει την ομάδα και πάλι σε μια πολύ καλύτερη ευρωπαϊκή ρότα.

To Top