ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι εναλλακτικές επιλογές του Άρη και τα σενάρια ενίσχυσης στο “3” ή στο “5”

Επειδή και ο Κώστας Παπανικολάου και ο Εστεμπάν Μπατίστα είναι δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις για να ευωδοθούν και να παίξουν στον Άρη από τώρα, οι κίτρινοι λογικό είναι να έχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις και πλάνα από την κοινοτική αγορά για την ενίσχυσή τους.

Καταρχήν αυτή τη στιγμή προέχει το θέμα Παπανικολάου και όλα τα υπόλοιπα έπονται στη σειρά των προτεραιοτήτων. Αν ο Παπανικολάου απαντήσει θετικά και επιστρέψει στον Άρη, τότε δεν θα είναι έκπληξη να παραμείνει ως έχει το ρόστερ και απλά να προστεθεί ο 25χρονος φόργουορντ.

Αν ο Παπανικολάου απαντήσει αρνητικά, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς για να αποκτηθεί άλλος παίκτης. Η θέση δεν είναι ξεκάθαρη. Αν π.χ. μπορεί να γίνει υπέρβαση με τον Μπατίστα ενδεχομένως και να είναι αυτός η λύση στην θέση “5”, αλλά η τεχνική ηγεσία εξετάζει και περιπτώσεις παικτών στην θέση “3”, όπου παρατηρείται κενό λόγω του παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος του Μιχάλη Πελεκάνου. Σε κάθε περίπτωση πολλά θα εξαρτηθούν και από τι παίκτες υπάρχουν στην αγορά…

Έρευνα γίνεται στην αγορά και για πλέι μέικερ, αλλά το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί τώρα ο Ντομινίκ Γουότερς συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες, ενώ πάντα υπάρχει στο μυαλό όλων το σενάριο της προσθήκης Έλληνα παίκτη.

To Top