Η… «δυσμενής μετάθεση» οδηγεί σε αποχώρηση!

Όσα φέρνουν οι… ώρες, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Οι σχέσεις Άρη-Πρίττα βρίσκονται πλέον σε οριακό σημείο. Διαβάστε στο PRESSARIS τι σκέφτεται ο ποδοσφαιριστής για το μέλλον του.

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έδειξε από την πρώτη μέρα ότι δεν υπολογίζει άμεσα τον αρχηγό του Άρη και έναν από τους πλέον σταθερούς σε απόδοση κι αξία ποδοσφαιριστή της ομάδας μέχρι σήμερα, παρά τις πολλές ατυχίες που είχε και τα εμπόδια των τραυματισμών.

Ο λόγος που επικαλέστηκε ο Πολωνός προπονητής για να θέσει εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό τον παίκτη, ήταν ότι ενημερώθηκε πως: «ο Πρίττας είναι τραυματίας και δεν είναι έτοιμος ακόμη να αγωνιστεί…». Είναι αλήθεια, τη στιγμή που η απόδοση του ποδοσφαιριστή σε αγώνες-φωτιά όπως με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ δεν «αιτιολογούσε» κάτι τέτοιο. Ειδικά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο 32χρονος διεθνής μέσος ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου.

Η αντιμετώπιση αυτή ενόχλησε τον ποδοσφαιριστή, όπως φανέρωσαν και οι δηλώσεις του στη συνέντευξη που παραχώρησε στη σελίδα της Σούπερ λίγκα («με απαξίωσε», είπε χαρακτηριστικά για τον προπονητή του). Δηλώσεις που δεν ήχησαν καλά στα αυτιά του Πρόμπιερζ και η σχέση των δυο πλευρών έφτασε στα άκρα. Όσα φέρνουν οι ώρες, που λέγαμε…

Η… «δυσμενής μετάθεση» του Πρίττα στο δεύτερο γκρουπ προπονήσεων από τη Δευτέρα (στην ουσία θα προπονείται μόνο μαζί με τον Κώστα Καπετάνο, μια και οι υπόλοιποι νεαροί παίκτες θα απορροφηθούν από την Κ20), όπως όλα δείχνουν ρίχνει ακόμη περισσότερο νερό στον μύλο της αποχώρησης.

Ο Σάκης Πρίττας σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Άρη, με το σκεπτικό ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή, την ώρα, που ο ίδιος νιώθει δυνατός και έτοιμος να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά μέσα στο γήπεδο, βοηθώντας την ομάδα του.

Ήδη, υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Πρίττας σε συζήτηση με τη διοίκηση κατέθεσε τον προβληματισμό του, υπογραμμίζοντας ότι είναι ανοιχτή ακόμη και η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών άμεσα, με δεδομένο ότι έρχεται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Τόσο η διοίκηση, όσο και ο ποδοσφαιριστής δεν θέλουν να τοποθετηθούν δημόσια σε ένα τόσο λεπτό θέμα. Εξελίξεις σίγουρα θα υπάρξουν άμεσα…

To Top