Το μυαλό του Πρόμπιερζ «πάει»… πλατεία

Η διαδρομή «Γεντί Κουλέ» – πλατεία Νέας Σμύρνης θέλει να συνεχιστεί με τρίποντο και ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ετοιμάζει τα πλάνα της νίκης, της δεύτερης συνεχόμενης στο πρωτάθλημα, προκειμένου να ενισχυθεί η αγωνιστική αντεπίθεση του Άρη. Διαβάστε στο PRESSARIS τι έχει στο μυαλό του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Πολωνός προπονητής.
 

Ήταν ακόμη μια βδομάδα σκληρής προετοιμασίας για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, υπό τις οδηγίες του Μίχαλ Πρόμπιερζ. Το απόγευμα της Παρασκευής παίκτες και τεχνική ηγεσία πραγματοποίησαν την τελευταία τους δυνατή προπόνηση εν’ όψει του αυριανού δύσκολου αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Πολωνός τεχνικός δείχνει να έχει ακόμη κλειστά τα χαρτιά του, για την ομάδα που θα κατεβάσει στην Νέα Σμύρνη. Από τη μια βλέπει να αλλάζουν κάποια δεδομένα την τελευταία στιγμή. Παράδειγμα η περίπτωση του Ντίκο, ο οποίος μέσα σε 48 ώρες θύμισε… εκκρεμές με το αν θα είναι ετοιμοπόλεμος ή όχι.

Παράλληλα, περίμενε να δει την κατάσταση ποδοσφαιριστών από τα… πιτς, όπως είναι οι Τσέζαρεκ και Καπετάνος. Ο πρώτος μπήκε στην αποστολή, ο δεύτερος δεν έχει πείσει ακόμη τον προπονητή του.

Βέβαια, μπορεί να μην ξεκαθάρισε 100% τις προθέσεις του ο 39χρονος προπονητής, αλλά όλα δείχνουν ότι οι ένδεκα που αναμένεται να παραταχθούν στη Νέα Σμύρνη είναι λίγο πολύ γνωστοί…

Κατ’ αρχήν η παρουσία-έκπληξη του Φράνσις Ντίκο στη χθεσινή προπόνηση (ο Γκανέζος δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση και το κάταγμα που έδειξε στη μέση η ακτινογραφία της Πέμπτης, μια και  αποδείχθηκε ότι πρόκειται για παλιότερο χτύπημα του ποδοσφαιριστή), δεν αλλάζει τα πράγματα στην άμυνα.

Λογικά ο Ντίκο είναι επικρατέστερος για την μια θέση στα στόπερ. Εκτός κι αν επιστρατευτεί ο Νίκος Λαζαρίδη, εφόσον ο 39χρονος τεχνικός φοβηθεί να τον χρησιμοποιήσει και προτιμήσει τελικά να τον προφυλάξει.

Από εκεί και πέρα έγινε πολύς λόγος για τον αντι-Ουμπίντες. Το πιο πιθανό αγωνιστικό σενάριο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό του Αργεντινού θα είναι ο Νόε Ακόστα.

Με αυτά τα δεδομένα, οι υπόλοιποι εννιά, θα είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο Ηράκλειο, κόντρα στον ΟΦΗ.

Δηλαδή, ο Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια, οι Καζναφέρης, Μίσελ στα άκρα και ο Σανκαρέ στο κέντρο της επίθεσης. Τόχα και Φατί στα αμυντικά χαφ, Γιαννιώτας στη δεξιά πτέρυγα και προωθημένοι Σολτάνι και Καστίγιο.

To Top