ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η εβδομάδα του Τζεμπούρ…

Στον Ραφίκ Τζεμπούρ επικεντρώνονται τα βλέμματα των ανθρώπων του Άρη, αρχής γενομένης από σήμερα.

Ο Αλγερινός έχει επιστρέψει από την Παρασκευή στις υποχρεώσεις του με τους “κιτρινόμαυρους”. Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Οι πιο… αισιόδοξοι θα περιμένουν τις επόμενες μέρες, να διαπιστωθεί αν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς του Σαββατοκύριακου, αν αποφασισθεί οριστικά η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Κάτι τέτοιο, θα το γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό ο Νίκος Αναστόπουλος σήμερα, καθώς θα υπάρξει επανεξέταση της κατάστασής του από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή.

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες αναμένεται κι ένα ραντεβού μεταξύ του 32χρονου φορ, αλλά και του Θοδωρή Καρυπίδη, αρκεί ο δεύτερος να έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα, όπως ενημέρωσε ο επίσημος Άρης.

Η συνάντηση των δύο ανδρών θα διώξει ολοκληρωτικά τις “σκιές” και στην έντονη φημολογία του τελευταίου διαστήματος, καθώς είναι πλέον ξεκάθαρο, πως τόσο ο Αλγερινός, όσο και ο Άρης θέλουν να συνεχίζουν να πορεύονται μαζί, αδιαφορώντας για το όσα έχουν ειπωθεί.

To Top