ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποιοτικός ο Παναθηναϊκός ακόμα και χωρίς Γκιστ

Σαφώς η απουσία του Τζέιμς Γκιστ (αλλά και του Μάικ Τζέιμς) αλλάζει τον Παναθηναϊκό, τον κάνει λιγότερο καλό στο αμυντικό κομμάτι, ωστόσο οι πράσινοι παραμένουν ομάδα με ποιότητα και βάθος.

Με τον ερχομό του Τσάβι Πασκουάλ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και ρόλο πήραν οι Αμερικανοί και ο Νικ Καλάθης, που ούτως ή άλλος είναι ο μοναδικός πλέι μέικερ που εμπιστεύεται απόλυτα ο Ισπανός τεχνικός, καθώς τώρα αρχίζει να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Οι Κέι Σι Ρίβερς, Κρις Σίνγκλετον και Τζέιμς Φελντέιν ήταν μαζί με τον Καλάθη και τον Γκιστ αυτοί που εμπιστεύτηκε στο ξεκίνημά του στον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ. Πλεόν αντί του Γκιστ υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ντιμίτρις Νίκολς, λιγότερο καλός αμυντικός, αλλά με εξαιρετικό μακρινό σουτ.

Βέβαια, ουδείς μπορεί να… αδιαφορήσει για τον Νίκο Παππά, τον Γιάννη Μπουρούση, τον Αντώνη Φώτση, παίκτες που ξέρουν άριστα την ελληνική πραγματικότητα, το Αλεξάνδρειο και είναι ικανοί να “τιμωρήσουν” κάθε λάθος.

Χρειάζονται όλοι προσοχή, γιατί όλοι έχουν ικανότητες και παρότι έχασαν δύο αγώνες μέσα σε 48 ώρες από Ρεάλ και Ολυμπιακό, βάσει των συνθηκών και των δύο αγώνων παρουσίασαν βελτίωση στην εικόνα τους.

To Top