Η εγγυητική στα 130.000 ευρώ, «αγοράζει» χρόνο ο Άρης, κανονικά η πρεμιέρα

Ο Άρης ήταν μια από τις οκτώ ομάδες που δεν πήραν την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι από αυτές που έχουν το μικρότερο πρόβλημα.

Ποια είναι τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή;

1. ΑΕΚ, ΟΦΗ και Πανιώνιος έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού δεν έχουν φορολογική ενημερότητα, άρα δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές. Γι αυτές υπάρχει κίνδυνος. Το ερώτημα είναι εάν θα παίξουν αυτές οι ομάδες με ερασιτέχνες ή όχι. Θα πρέπει να υπάρξει απόφαση μέχρι την Παρασκευή.

2. Ο Άρης δεν έχει εγγυητική επιστολή. Αυτή είναι φέτος στο ύψος των 130.000 ευρώ, το 10% του μπάτζετ που δηλώνει και αυτό φτάνει φέτος στο 1.300.000 ευρώ.

3. Η περσινή εγγυητική των κίτρινων έχει καταπέσει από τις περιπτώσεις Αβραάμ Παπαδόπουλου, Φατί κ.α.

4. Εφόσον μέχρι την Παρασκευή που λήγει η τελευταία προθεσμία από την ΕΕΑ δεν καταθέσει εγγυητική ο Άρης τότε θα τιμωρηθεί με πρόστιμο, το οποίο μπορεί να κυμανθεί από 5.000 έως 55.000 ευρώ.

5. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άρης δεν θα καταθέσει εγγυητική ώστε να «αγοράσει» χρόνο πληρώνοντας τώρα ένα μικρό πρόστιμο τη στιγμή που δεν κινδυνεύει η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

6. Για μια ακόμη φορά τονίζεται ότι θα γίνει κανονικά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στη συνέχεια τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και της Σούπερ λίγκας θα επιβάλλουν κυρώσεις, ανάλογα με την εισήγηση της ΕΕΑ.

 

To Top