Το PRESSARIS υποδέχθηκε τον Ζήση Σαρικόπουλο! (photos – video)

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος έφτασε στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι! Στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” τον υποδέχθηκε το PRESSARIS και ο 22χρονος παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις λίγο πριν οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Σαρικόπουλος υπογράμμισε αρχικά πως “όντως υπάρχει ενδιαφέρον, είμαστε σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Άρη. Ήρθα να συζητήσω κάποια πράγματα και από κοντά με τους ανθρώπους, θα ξανακατέβω (Αθήνα) απόψε. Αν πάνε όλα καλά τα πράγματα απόψε, μπορεί και να υπογράψω”.

Ο 22χρονος σέντερ ήρθε χωρίς βαλίτσες. Θα επιστρέψει πάλι σήμερα στην Αθήνα, αλλά όλα δείχνουν ότι όταν θα αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη θα είναι παίκτης του Άρη. “Το κλίμα είναι πολύ καλό, το εκτιμώ πολύ ότι γίνεται μια καινούρια προσπάθεια και αν έρθω στον Άρη θα συμβάλλω τα μέγιστα για να βοηθήσω”.

Ρωτήθηκε αν και λόγω θέσης και λόγω ηλικίας κάθε χρόνο θα γίνεται καλύτερος, αφού ουσιαστικά πέρσι έπαιξε πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ και απάντησε πως “και εγώ αυτό πιστεύω. Έχω μιλήσει αρκετά και με τον κόουτς Αλεξανδρή και δείχνει πως και εκείνος με πιστεύει και θέλει να μου δώσει ευκαιρίες να παίξω για να αποδείξω και εγώ αυτό που πιστεύω ότι μπορώ να κάνω. Κάθε χρονιά θα είναι και καλύτερη, γεροί να είμαστε πάνω από όλα”.

Για το αν έπαιξε ρόλο το όνομα του Άρη, παρά το μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο σύλλογος, ο Σαρικόπουλος είπε ότι “έπαιξε ρόλο, όπως και άλλα πράγματα όπως η επαφή με τον κόουτς και τη διοίκηση”.

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Ζήση Σαρικόπουλου στο PRESSARIS:

To Top