Η εγρήγορση της Κοινωνίας, η επιθυμία του Γράντα και η διάψευση

Η Κοινωνία Μελών Άρη έχει ανοίξει τα τελευταία 24ωρα έναν κύκλο επαφών με ανθρώπους της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Ο στόχος είναι ένας. Η προσέγγιση ενδιαφέροντος για εμπλοκή τους στα κοινά, καθώς οι ώρες είναι κρίσιμες και η συνδρομή όσων έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν κρίνεται απαραίτητη.

 Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διαδικασία προσέγγισης με επιφανείς Αρειανούς βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο από την ΚΜΑ δεν δίνονται περισσότερες διευκρινήσεις μια και η προσπάθεια γίνεται για ουσιαστικούς λόγους και όχι εντυπώσεων.

Είναι χαρακτηριστικό πως το εγχείρημα αυτό απαιτεί υπευθυνότητα. Η Κοινωνία Μελών θέλει να κινηθεί βήμα-βήμα με την ακεραιότητα που οφείλει να έχει ο φορέας απέναντι σε όλες τις τάσεις που αναπτύσσονται στα διοικητικά του Άρη.

 

Με αφορμή τις δηλώσεις του Λάμπρου Γράντα  στο σάιτ του συνδρομητικού από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΜΑ διαψεύδεται κάθε εμπλοκή της για επαναδραστηριοποίηση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ.

Μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Γράντας επεσήμανε στις δηλώσεις του ότι: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω δεχτεί αρκετές παραινέσεις να επιστρέψω και να ασχοληθώ σοβαρά με την ΠΑΕ. Κυρίως πρόκειται για φιλάθλους οι οποίοι με πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Παρά το ότι έχω περάσει πολλά στον Αρη, δεν είμαι αρνητικός. Θα πρέπει όμως να υπάρξει και επίσημη προσέγγιση από τους ιθύνοντες, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει και για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω να γίνεται. Πάντως εγώ είμαι ανοιχτός.».

To Top