Η ΕΕΑ απειλεί τον ΠΑΟΚ, λόγω Σαχπατζίδη!

Προειδοποιητική κλήση προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα απευθύνει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην επόμενη συνεδρίασή της λόγω της εμπλοκής του μετόχου των «ασπρόμαυρων», Γιώργου Σαχπατζίδη, στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Το σχετικό ρεπορτάζ του soccerplus.gr αναφέρει:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην επόμενη συνεδρίασή της θα καλέσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προειδοποιητικά λόγω της εμπλοκής του μετόχου, Γιώργου Σαχπατζίδη, στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον εκπρόσωπο του ίδιου του Γ. Σαχπατζίδη, που είναι προφυλακισμένος, θα ειπωθεί ότι σε περίπτωση που παραπεμφθεί με βούλευμα για κακούργημα τότε υπάρχει κώλυμα στο πρόσωπό του και θα πρέπει να αλλάξει η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόσο ως προς τον ίδιο όσο και ως προς τα παιδιά του, τα οποία θεωρείται ότι είναι παρένθετα πρόσωπα.

Ουσιαστικά η οικογένεια Σαχπατζίδη είναι ο μεγαλομέτοχος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, καθώς ο Σαχπατζίδης έχει ποσοστό ανώτερο του 20%, ο ένας γιος του έχει ποσοστό κοντά στο 7% και ο άλλος πλησιάζει το 1%.

Μάλιστα, από την τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έγινε το περασμένο φθινόπωρο προέκυψε ότι ο Γ. Σαχπατζίδης μεγάλωσε το ποσοστό του, καθώς συμμετείχε σε αυτή».

To Top