ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ειδική διαχείριση του Έμαν και η σωστή κίνηση του κόσμου…

Μετά τον τραυματισμό του Χουλιάν Κουέστα (αποφασίζει σήμερα αν θα χειρουργηθεί ή όχι) το βάρος όλο πέφτει στον Φαμπιάν Έμαν!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο 21χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας έχει την στήριξη όλης της ομάδας, προπονητών και συμπαικτών του, και όχι μόνο, καθώς με τον λάθος σχεδιασμό του καλοκαιριού, η ομάδα έμεινε πλέον με αυτόν και τον 19χρονο Τσιλιγγίρη για τον “άσο”.

Πρόκειται για έναν νεαρό και ταλαντούχο τερματοφύλακα, χωρίς όμως παραστάσεις και στο διάστημα της απουσίας του Κουέστα θα σηκώσει στις πλάτες του, την πιο νευραλγική θέση μέσα στην ομάδα και μάλιστα σε δύσκολα ματς.

Ήδη έχει ξεκινήσει απ΄όλο το τεχνικό τιμ μία… επιχείρηση ανύψωσης του ηθικού του, προκειμένου να μην απογοητευτεί ακόμα κι αν γίνουν κάποια λάθη από τον ίδιο και να διατηρήσει την ψυχραιμία, αλλά και την συγκέντρωσή του.

Μάλιστα, το πρώτο βήμα σε αυτό το έκανε πολύ σωστά ο κόσμος του Άρη.Ο Έμαν ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του από το παιχνίδι της Τούμπας και κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση εκατοντάδες φίλοι του Άρη έστειλαν μηνύματα πίστης και εμψύχωσης στον νεαρό γκολκίπερ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να του τονώσουν το ηθικό ενόψει της συνέχειας.

To Top