slideshow-3

Οι παίκτες του Άρη σε πρωτοποριακή μέθοδο αποκατάστασης με κρυοσάουνα στους -180°C! (PRESSARIS-photos)

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ακολουθούν πρωτοποριακή μέθοδο αποκατάστασης με κρυοσάουνα! Ένα από τα σημαντικά βήματα που έκανε ο ποδοσφαιρικός Άρης φέτος, ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στο ιατρικό τμήμα, περιλαμβάνει και το κρίσιμο στάδιο της αποκατάστασης. Και σε αυτό όπως φαίνεται “σκοράρει”!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι κιτρινόμαυροι συνεργάζονται από φέτος με το πρωτοποριακό κέντρο HYGEIA COMPLEX του Γιώργου Τελίδη, στο οποίο εφαρμόζονται μοναδικές μέθοδοι για τα ελληνική δεδομένα, όπως είναι η αποκατάσταση με την κρυοσάουνα. Είναι μία ασφαλής και γρήγορη μέθοδος, διαρκεί μόλις 3 λεπτά, κατά την οποία εφαρμόζονται στο σώμα μας πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (με τη δράση υγρού αζώτου), οι οποίες κυμαίνονται από -120°C έως -180°C.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιούνται από μεγάλες αθλητικές ομάδες και αθλητές, όπως Γιουβέντους, Λάτσιο, Ρόμα Παρί Σεν Ζερμέν, Ρίβερ Πλέιτ στο ποδόσφαιρο, αλλά και από συλλόγους του ΝΒΑ όπως Φίνιξ Σανς, Ντάλας Μάβερικς. Επίσης τεράστια ονόματα όπως οι Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Λεμπρόν Τζέιμς, Σακίλ Ο’Νιλ, Γιουσέιν Μπολτ, ακολουθούν ανάλογες μεθόδους.

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων βρέθηκαν και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο HYGEIA COMPLEX και έδειξαν μάλιστα να το απολαμβάνουν.

Δείτε εδώ σχετικές φωτογραφίες του PRESSARIS:

To Top