Η εκδήλωση έγινε, το πρόβλημα του Άρη παραμένει ζητώντας λύσεις με πράξεις! (photos)

Η εκδήλωση των ανθρώπων του Άρη με την παρουσία πρώην παραγόντων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας έγινε στο Aris Sports Cafe.

To παρών έδωσαν αρκετά από τα μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Θα μπορούσε να ήταν πολλά περισσότερα, σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσε   το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και της Κοινωνίας Μελών Αρη, ο πρόεδρος του ΑΣ Νίκος Παπαδόπουλος, οι Λευτέρης Αρβανίτης, Γιάννης Σαμολαδάς και Θόδωρος Κουρόγλου από την ΚΑΕ, όπως και οι Λάζαρος Πολατιάν και Γιώργος Κολτσίδας από πλευράς αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, ο νομικός Αργύρης Αργυριάδης.

Από πλευράς παλαιμάχων παρόντες οι Βένος, Μπαλλής, Καπερνέκας και από πλευράς πρώην παραγόντων οι Τσαρούχας, Παπαδημητρίου, Παπαϊωάννου, Ορφανίδης, Πόππης, οι Μπακούρας, Κυρόπουλος.

Παρόντες ήταν και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κοκόρης, με στόχο να ενημερωθούν και αυτοί για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ και τα προβλήματα που χρειάζονται άμεσες λύσεις.

Στους παρευρισκόμενους μίλησαν οι πρόεδροι ΠΑΕ και ΚΜΑ Γιάννης Ψηφίδης, Άγγελος Γρόλλιος, οι οποίοι ανέλυσαν την σημερινή οικονομική θέση της εταιρίας, επιβεβαιώνοντας και περιγράφοντας τα χρέη που υπάρχουν και έχουν συσσωρευτεί στις πλάτες του συλλόγου (αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ!).

Το αν ο Άρης βγήκε “πλουσιότερος” και “κερδισμένος” από την εκδήλωση αυτή το γνωρίζουν καλύτερα οι παράγοντες του κιτρινόμαυρου συλλόγου σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Όπως γνωρίζουν ότι το πρόβλημα του Άρη για την επιβίωση παραμένει και χρειάζεται για να λυθεί πράξεις από όλους…

 

 

To Top