Η Ελλάδα νίκησε την Νορβηγία από το πρώτο ημίχρονο κι έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο (videos)

Πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με 2-1 της Νορβηγίας σε φιλικό προετοιμασίας κι έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να επιστρέψει και πάλι στις μεγάλες διοργανώσεις.

Το “συγκρότημα” του Τζον Φαν’τ Σχιπ δεν… τρόμαξε από τον πολυδιαφημισμένο Χάαλαντ και μετά το 1-1 κόντρα στο Βέλγιο πριν από λίγες μέρες, είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα.

Η “γαλανόλευκη” βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα δύο φορές. Αρχικά με τον Μασούρα κι έπειτα με τον Ανδρούτσο. Προβλημάτισε βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ από τον Στράντμπεργκ, δίχως ωστόσο να χάσει το προβάδισμα.

Στο 13’, ο Πέλκας τρύπησε την άμυνα των Σκανδιναβών με υπέροχη μπαλιά και ο Μασούρας νίκησε από κοντά τον Χάνσεν, ανοίγοντας το σκορ για την εθνική μας ομάδα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ανδρούτσος είχε σουτ άουτ από πλάγια θέση, ωστόσο στάθηκε πιο εύστοχος στο 21’. Μετά από νέα μπαλιά του Πέλκα, ο Τσιμίκας έκανε το γύρισμα και ο μπακ του Ολυμπιακού σούταρε από κοντινή απόσταση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Το γκολ για τους Νορβηγούς ήρθε στο 64′ με κεφαλιά του Στράντμπεργκ μετά από κόρνερ, που πήγε στο δεξί δοκάρι του Βλαχοδήμου και εν συνεχεία στα δίχτυα.

Νορβηγία (Στ. Σολμπάκεν): Χάνσεν, Γκρέγκερσεν, Στράντμπεργκ, Άγιερ (88’ Χάτνσε-Ολσεν), Μέλινγκ (69’ Μπιόρκαν), Μίντσο (46’ Σόρλοθ), Μπεργκ (49’ Άουρσνες), Θόρσμπι (46’ Θόρτσβεντ), Έντεγκααρντ, Ζακάριασεν (46’ Ράιερσον), Χάαλαντ.

Ελλάδα (Τζ. Φαν΄τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Παπαδόπουλος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος (90+4 Μπακάκης), Γαλανόπουλος (56’ Ζέκα), Μάνταλος (56’ Μπακασέτας), Μπουχαλάκης (75’ Σιώπης), Τσιμίκας, Μασούρας (56’ Τζόλης), Πέλκας (75’ Παυλίδης).

To Top