Κέρδισαν Αγγλία και Ολλανδία και τώρα επικεντρώνονται στο Euro (videos)

Αγγλία και Ολλανδία νίκησαν Ρουμανία και Γεωργία αντίστοιχα σε φιλικά προετοιμασίας και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο Euro 2021.

Τα “λιοντάρια” έχασαν πέναλτι, είχαν τρία δοκάρια, αλλά νίκησαν με 1-0. Στο 32’ ο Κάλβερτ-Λιούιν με κεφαλιά βρήκε το σίδερο, στο 38’ ο Σάντσο με curler κοντά στο παραθυράκι, το οριζόντιο και στο 83’ ο Μπέλιγχαμ με κεφαλιά και αυτός το οριζόντιο.

Στο 68’ έπειτα από αυστηρό πέναλτι υπέρ του Γκρίλιτς ο Ράσφορντ άνοιξε το σκορ, στο 68’ σε νέο πέναλτι για την Αγγλία ο Χέντερσον νικήθηκε από τον keeper των Ρουμάνων, Νίτα, και στο 74’ ο Νο1 των Αγγλων, Σαμ Τζόνστον, της Γουέστ Μπρομ, έκανε επέμβαση-μύθο σε κοντίνο δυνατό σουτ του Ιβάν για να μείνει το 1-0 μέχρι το φινάλε.

Την ίδια ώρα, η Ολλανδία πέρασε ένα πιο χαλαρό απόγευμα. Οι “οράνιες” χάρη σε γκολ του Ντεπάι με πέναλτι στο πρώτο μέρος και των Βέργκορστ και Γκράβενμπεργκ στην επανάληψη, πήραν άνετη νίκη με 3-0.

Η Δανία με σκόρερ τους Μπρέιθγουεϊτ και Κορνέλιους έκαμψε την αντίσταση της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, τη στιγμή που η Σκωτία πέρασε με 0-1 από το Λουξεμβούργο των δέκα παικτών. Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το Αυστρία – Σλοβακία, ενώ η Μολδαβία λύγισε 1-0 το Αζερμπαϊτζάν.

To Top