ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η εμπειρία του Ρένζινγκ και η ετοιμότητα του Μέγερι

Το όνομα του Μίχαελ Ρένζιγνκ προστέθηκε από χθες στους εν δυνάμει μεταγραφικούς στόχους του Άρη, με την προϋπόθεση πάντα την άρση του μπαν από την FIFA και το ξεμπλοκάρισμα των μεταγραφών, μαζί με τον Μπάλας Μέγερι για την θέση του πορτιέρο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο παίκτης, προτάθηκε από τον Μίχαελ Ένινγκ πριν από περίπου έναν μήνα. Ο 54χρονος τεχνικός έριξε το συγκεκριμένο όνομα στο τραπέζι, συνοδευόμενο με κολακευτικά σχόλια όσον αφορά τον άλλοτε τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος φέτος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στην Φόρτούνα Ντίσελντορφ όπου ανήκει από το 2013.  Ο Ένινγκ ποντάρει στην εμπειρία του συμπατριώτη του και στον τρόπο που μπορεί να λειτουργήσει ένας τόσο έμπειρος πορτιέρο μέσα στα αποδυτήρια.

Όπως σημειώθηκε και χθες, ο Ρένζινγκ γεννήθηκε στο Λίνγκεν και είναι γέννημα-θρέμμα των υποδομών της Μπάγερν. Μάλιστα το 2003 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των Βαυαρών, όπου έμεινε μέχρι το 2010. Τότε μετακινήθηκε στην Κολωνία, όπου έμεινε για δυο χρόνια.

Το 2012 μετακόμισε στο Λεβερκούζεν για τις ασπιρίνες και από το 2013 είναι κάτοικος Ντίσελντορφ για τη Φορτούνα. Με την ομάδα του Μονάχου μέτρησε 83 συμμετοχές σε μία επταετία, με την Κολωνία 50 σε μία διετία, ενώ με τη Φορτούνα 104 από το 2013 μέχρι και σήμερα.

Tην τρέχουσα σεζόν δεν έχει αγωνιστεί καθόλου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει καθίσει έξι φορές στον πάγκο. Το συμβόλαιό του με τη Φορτούνα εκπνέει και είναι σίγουρο ότι δεν θα επεκταθεί. Και ο ίδιος ο Ρένζινγκ, ο οποίος έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, ισάριθμα κύπελλα κι ένα Λιγκ Καπ Γερμανίας με την Μπάγερν, βλέπει θετικά τη μετακόμισή του στην Ελλάδα.

Από κει και πέρα, στο στόχαστρο των κιτρινόμαυρων είναι ο Μπάλας Μέγερι το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι. Έχει προταθεί στον Άρη, αποτελεί μια λύση που αρέσει στον Μίχαελ Ένινγκ στο κομμάτι της ετοιμότητας και γνώσης του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά προς το παρόν υπάρχει στασιμότητα.

Ωστόσο, σε όλες τις περιπτώσεις είναι ξεκάθαρο ότι καμία δεν μπορεί να προχωρήσει από τη στιγμή που υπάρχει μπαν και δεν έχει αρθεί. Όλα είναι σε διερευνητικό επίπεδο.

To Top