ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ενδεκάδα του Άρη και οι δύο εναλλακτικές που εξετάζει ο Μάντζιος

Δεδομένα χωρίς τον Ματέο Γκαρσία θα παραταχθεί σήμερα ο Άρης κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Αργεντινό να είχε βρει σταθερό ρόλο στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας στα τελευταία ματς.

Ο Άκης Μάντζιος έχει συγκεκριμένους παίκτες στο μυαλό του για το βασικό σχήμα του Άρη, που θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της κρητικής ομάδας. Όμως υπάρχουν και δύο εναλλακτικές επιλογές…

Στο τέρμα αναμένεται να βρίσκεται ο Ντένις, στο κέντρο της άμυνας ο Φαμπιάνο Λέισμαν με παρτενέρ είτε τον Γιοχάν Μπεναλουάν, είτε τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, με τον Τσέχο να μην έχει παίξει πάντως σε κάποιο φιλικό των «κιτρινόμαυρων». Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να ξεκινήσει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μετά την επιστροφή του από την εθνική Σουηδία και στα αριστερά αντίστοιχα ο Λούμορ.

Στα αμυντικά χαφ οι Λούκας Σάσα και Μπαντού Εντιαγέ δεν… χάνουν τις θέσεις τους, ενώ στην μεσοεπιθετική τριάδα έχουν θέσει υποψηφιότητα τέσσερις παίκτες: Ντάνιελ Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα, Εμάνουελ Ιτούρμπε και Φακούντο Μπερτόγλιο, με τον τελευταίο να αποτελεί φαβορί για τη θέση πίσω από τον επιθετικό και μοναδικό προωθημένο, που θα είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

To Top