ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανέτοιμος και με τον κόσμο στο πλευρό του ο Άρης για τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (19.30 – PRESSARIS LIVE)

Πανέτοιμος και με τον κόσμο στο πλευρό του είναι ο Άρης για τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, υποδεχόμενος στις 19.30 τον ΟΦΗ.

Αφήνοντας στην… άκρη όσα συμβαίνουν στο θέμα της ΕΠΟ και της αφαίρεσης των έξι βαθμών, το οποίο αναμένεται να λυθεί σύντομα όπως δήλωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης, οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι για να πάρουν τη νίκη στο «σπίτι» τους στην 1η αγωνιστική. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα έχουν μαζί και τον κόσμο τους για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 1,5 χρόνο!

Ο Άκης Μάντζιος έχει στη διάθεσή του όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες για την αποψινή πρώτη «μάχη» του πρωταθλήματος. Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Χαΐροβιτς, Ματίγια, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης και Μάνος απαρτίζουν την αποστολή του Άρη.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Ματέο Γκαρσία, ο οποίος ακολουθώντας θεραπείες όλη την εβδομάδα για τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς δεν ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων, καθώς επίσης και ο Μοχάναντ Άλι, ο οποίος μπήκε στις προπονήσεις της για πρώτη φορά μόλις την Παρασκευή και όπως είναι επόμενο, κρίνεται ανέτοιμος.

«Ξέρετε όλοι πως οι πρεμιέρες είναι δύσκολες. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Έχουμε δει τον ΟΦΗ. Δεν έχει αλλάξει πολλά στοιχεία. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας κι αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα είμαστε νικητές» σημείωσε σε δηλώσεις του ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης.

Ο Θανάσης Τζήλος από τον σύνδεσμο Λάρισας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Ιορδάνης Απτσόσογλου (Αθηνών). Τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών) ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων) με AVAR τον Δημήτριο Σαμοΐλη. Παρατηρητής ο Αλέξανδρος Τικόζογλου (Μακεδονίας).

To Top