Η εξάδα περνάει από τη Χαλκίδα – Φουλ για την τρίτη σερί νίκη κόντρα στον Ίκαρο!

Τρίτη σερί αγωνιστική ο Άρης παίζει με ομάδα που παλεύει για την… ζωή της. Κέρδισε τον Ηλυσιακό, κέρδισε τον Πανελευσινιακό και σήμερα (16.00) οφείλει να κερδίσει και τον Ίκαρο στη Χαλκίδα. Όχι γιατί δεν πρέπει να καθορίσει αυτός τι θα συμβεί στην ουρά, αλλά γιατί έτσι θα βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση της 6ης θέσης στην κανονική διάρκεια.

Οι κίτρινοι έχουν αγωνιστικό κίνητρο σήμερα στο κλειστό της Κανήθου. Θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να διεκδικήσουν με ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες την έκτη θέση, που οδηγεί στον Πανιώνιο και μακριά από Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό στην πρώτη φάση των πλέι οφ.

Αγωνιστικά η βδομάδα κύλησε φυσιολογικά μετά από αρκετό καιρό για τον Μίλαν Μίνιτς, γιατί είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Σήμερα ενδεχομένως να δώσει και χρόνο συμμετοχής στον Τζέρεμι Χαντ, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βρίσκεται στην 12αδα του Άρη.

Τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Μίνιτς σήμερα στην Χαλκίδα; Δύο παίκτες επί της ουσίας, τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και τον Ιβάν Άσκα. Ο πρώτος σκοράρει, πασάρει, δημιουργεί, ο δεύτερος είναι σημείο αναφοράς μέσα στη ρακέτα. Ο Άρης έχει τα “εργαλεία” για περιορίσει τη δράση τους και αν επιθετικά παρουσιάσει εικόνα ανάλογη με αυτή κόντρα στον Πανελευσινιακό (20 ασίστ – 11 λάθη), τότε θα φύγει νικητής και από την Χαλκίδα, κάνοντας την ζωή του πιο εύκολη στις δύο τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος.

 

To Top