Κρατάει την τύχη στα χέρια του, αρκεί να το πιστέψει!

«Τελικός επιβίωσης» διεξάγεται σήμερα στις 19:00 στη Μίκρα, εκεί όπου ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (τηλ. μετάδοση Novasports-1), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague. Μάλιστα, η έκβαση του αγώνα πιθανότατα θα κρίνει μία θέση στην 8αδα που ισοδυναμεί με παραμονή, με τους “κίτρινους” να είναι αυτοί που κρατούν την τύχη στα χέρια τους.
Το σύνολο του Βαγγέλη Κουτσονίκα σε 21 αγώνες έχει 6 νίκες και 6 χαμένα τάι μπρέικ που τον έχουν φέρει στους 22 βαθμούς μαζί με τον Παμβοχαϊκό. Μάλιστα, το αρνητικό είναι ότι προέρχεται από οχτώ συνεχόμενες ήττες, καθώς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 18 Ιανουαρίου, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει νικήσει ακόμα με τον Βαγγέλη Κουτσονίκα στον πάγκο του.
Πάντως, το ζητούμενο σήμερα είναι ότι ο Άρης κρατάει ακόμα την τύχη του στα χέρια του, καθώς εάν νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ τους “πράσινους”, τότε θα είναι όγδοος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός, καθώς σε ισοβαθμία με την ομάδα από το Βραχάτι έχει το πάνω χέρι.
To Top