Η εξάδα περνάει από το Βενετόκλειο! Πανέτοιμος ο Άρης για το “διπλό” στη Ρόδο!

Η αποστολή του Άρη για την επίτευξη του στόχου της εισόδου στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα (18.00) στο Νησί των Ιπποτών. Οι κίτρινοι φιλοξενούνται από τον Κολοσσό και θέλουν τη νίκη για να κλείσουν την κανονική διάρκεια όπως είχαν υπολογίσει.

Η εξάδα περνάει από τη Ρόδο και το παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι όπως και τα προηγούμενα τέσσερα, σαν νοκ άουτ, για τον Άρη. Στόχος του Μίλαν Μίνιτς και των παικτών του είναι να συμβεί ότι και στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια, στα οποία ο Άρης κέρδισε, παίζοντας κατά διαστήματα και πολύ όμορφο μπάσκετ, παρότι έχασε τον πρώτο σκόρερ και πασέρ του (Αθηναίου).

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μίνιτς. Έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ακόμα και τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις περασμένες μέρες από ένα ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά θα δώσει κανονικά το παρών σήμερα στο Βενετόκλειο.

Ο Άρης είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο από τον Κολοσσό στο Αλεξάνδρειο. Οι Ροδίτες είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά είναι ομάδα που διαθέτει καλούς ξένους παίκτες και φυσικά δεν… χωράει υποτίμηση. Ο σοβαρός Άρης στην άμυνα δεν θα έχει πρόβλημα να επιβάλλει τον ρυθμό του και στη Ρόδο. Επιθετικά οι κίτρινοι λειτουργούν καλύτερα σε σχέση με τα παιχνίδια στα οποία ήταν παρών ο Αθηναίου, ίσως γιατί έγιναν πιο ομαδικοί στον τρόπο λειτουργίας τους όταν έχουν την μπάλα.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο Κολοσσός είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα από τις προηγούμενες τέσσερις (Ηλυσιακός, Πανελευσινιακός, Ίκαρος, Χαλκίδα) που κέρδισαν οι κίτρινοι, άρα χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσοχή.

 

To Top