Η εξομολόγηση του Αραβίδη στο PRESSARIS για τον Άρη και όχι μόνο!

Ο Χρήστος Αραβίδης ανήκει στη Δόξα Δράμας, έχει όμως δεθεί με τον Άρη. Και δεν το κρύβει… Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ της Δόξας και του Άρη, ο πρώην επιθετικός των κίτρινων και νυν της δραμινής ομάδας μοιράστηκε στο PRESSARIS.gr  τις σκέψεις του… Μια εξομολόγηση για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Πώς αισθάνθηκες επιστρέφοντας, ως αντίπαλος  αυτή τη φορά, στο «Κλεάνθης Βικελίδης»;
Τα συναισθήματα ήταν περίεργα γιατί πριν από λίγο καιρό ήμουν συμπαίκτης με αυτά τα παιδιά. Από εκεί και πέρα όμως κοιτάζω το συμφέρον της ομάδας  όπου ανήκω τώρα, που είναι βέβαια να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα ανεξαιρέτως αντιπάλου.

Στον προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη έφτασες πολύ κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να σκοράρεις εις βάρος της προηγούμενής σου ομάδας;
Πάντα θέλω να σκοράρω, επιθυμία μου είναι να σκοράρω σε κάθε αγώνα. Αν πετύχω ένα τέρμα δε θα είναι τίποτα άλλο από το να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της, δηλαδή τη νίκη σε κάθε αγώνα. Αν ρωτάς τώρα αν πρόκειται να πανηγυρίσω το γκολ, όχι, δε θα το κάνω .

Στα τελευταία ματς είσαι από τους πιο δραστήριους παίκτες των «μαυραετών». Πιστεύεις ότι έχεις αποδείξει κάτι με αυτό;
Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι από τους διακριθέντες στην ομάδα, αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Ευχαρίστησή μου είναι να αναδεικνύομαι μέσα από την ομάδα στην οποία βρίσκομαι τώρα. Δε νομίζω ότι έχω να αποδείξω κάτι και σε κάποιον με τις εμφανίσεις μου εδώ, οι οποίες είναι πάρα πολύ καλές. Αποκτώ αυτοπεποίθηση και μπορώ να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, γεγονός που είναι προς όφελος του συλλόγου στον οποίο ανήκω, της Δόξας.

Παρόλο που η Δόξα δεν έχει πάρει τα θετικά αποτελέσματα που η επιθυμούσε με συνέπεια να βρίσκεται στις τελευταίες θέσης της βαθμολογίας, θεωρείς ότι έχεις εκπληρώσει κάποιο προσωπικό σου στοίχημα;
Προσωπικό στοίχημα για μένα δεν υπάρχει γι αυτή τη σεζόν. Σχεδιάζω και ακολουθώ το στοίχημα που έχουν βάλει όλοι οι συμπαίκτες μου που δεν είναι άλλο φυσικά από την παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια είναι λίγο δύσκολο για μας το ότι δεν έχουμε πετύχει ακόμα κάποια νίκη, αλλά δεν έχουμε παραδώσει τίποτα ακόμα. Ίσα ίσα που σε κάθε ματς προσπαθούμε, και είναι υποχρέωσή μας να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη από αυτή την Κυριακή κιόλας, και ελπίζω να το καταφέρουμε.

Εκτιμάς ότι η Δόξα σε ανέστησε ηθικά και ποδοσφαιρικά, δεδομένου ότι στον Άρη βρισκόσουν για αρκετό καιρό εκτός δράσης;
Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν πήρα τις ευκαιρίες που έπρεπε στον Άρη, μια και είχα μόλις 14 συμμετοχές. Mέσω της ομάδας  που βρίσκομαι τώρα έχω την ευκαιρία να έχω συνεχή παιχνίδια, πράγμα το οποίο βοηθάει εμένα και την αγωνιστική μου ανάταση. Από κι έπειτα όλα τα άλλα τα δείχνω μέσα στο γήπεδο και δεν έχω να δώσω απαντήσεις πουθενά αλλού.

Στα τελευταία τρία ματς έχετε πετύχει δύο πολύ σημαντικές ισοπαλίες, απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Πιστεύεις ότι η Δόξα μπορεί να αναζητήσει το κάτι παραπάνω αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Άρη;
Φυσικά και μπορούμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω, το οποίο φυσικά και είναι υποχρέωσή μας να το καταφέρουμε, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσουμε και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πρέπει να ανεβάσουμε από μόνοι μας ψυχολογικά την ομάδα μας, κάτι το οποίο κατορθώσαμε με τα προηγούμενα θετικά αποτελέσματα που αποκομίσαμε απέναντι σε δύο μεγάλες ομάδες, τα οποία σαφώς και αποτέλεσαν ένα είδος ντόπινγκ για μας. Τώρα κοιτάμε πως θα πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε πιο καλοί και στην επιθετική μας λειτουργία, πράγμα που είναι το ζητούμενο για να φτάσουμε κοντά στο «τρίποντο», αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη.

Στον επιθετικό τομέα συνεργάζεσαι και με τον Νίκο Αγγελούδη, με τον οποίο αγωνίστηκες και κατά το πέρασμά σου από τους «κίτρινους». Πως βλέπεις την εξέλιξη του στους τελευταίους αγώνες στους οποίους πήρε κάποιο χρόνο συμμετοχής;
Ο Νίκος έχει αποδείξει και στην Κ-20 που αγωνιζόταν τι παίκτης είναι και τι μπορεί να κάνει. Εδώ, σε ένα διαφορετικό επίπεδο από εκείνο της δεύτερης ομάδας του Άρη, προσπαθεί να βρει τον εαυτό του και σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται νομίζω ότι τα πάει αρκετά καλά.

Πώς θα χαρακτήριζες το γεγονός ότι από την θητεία σου ακόμα στον Άρη, η ομάδα έχει αλλάξει έξι συνολικά προπονητές: Μαζίνιο, Κούπερ, Μιχαλήτσο, Τσιώλη, Πρόμπιερζ  και τώρα Μασάδο; Θεωρείς ότι αυτό έχει ασκήσει επιρροή στους παίκτες και στον τρόπο παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μην έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα;
Νομίζω ότι το να αλλάζει συνέχεια προπονητή μια ομάδα δεν ωφελεί κανέναν, αλλά αυτές είναι αποφάσεις που τις παίρνουν οι εκάστοτε διοικήσεις σε συνεργασία με τους ίδιους τους προπονητές με γνώμονα το όφελος της ομάδας. Ωστόσο, δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν ποδοσφαιριστή να έχει συνεχόμενες αλλαγές προπονητών. Αν βέβαια αυτό γίνεται για το καλό της ομάδας, πρέπει να γίνει.

To Top