Χολή από τον… «μικρή καριέρα, μεγάλη γλώσσα» Ολίβα

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα μίλησε στην Ισπανία και θυμήθηκε την μικρή παρουσία του στον Άρη. Ο προπονητής με τη μικρή καριέρα στους κίτρινους και στην Ισπανία, αλλά με… μεγάλη γλώσσα έβγαλε χολή για μια ακόμη φορά σε βάρος του συλλόγου που του έδωσε την ευκαιρία να διαγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Σε αφιέρωμα της ιστοσελίδας www.historiasdesegunda.com, η οποία ασχολείται με τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, υπήρχε μεγάλο αφιέρωμα στον Ισπανό προπονητή, ενώ ένα μεγάλο κομμάτι είναι αφιερωμένο στην σύντομη συνεργασία του με τον Άρη το 2007.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φιλοξενείται το βίντεο της υποδοχής του από τους οπαδούς του Άρη οι οποίοι φώναζαν. «Ολίβα, Ολίβα, Ολίβα, πάρε το Κύπελλο, να τα κάνουμε όλα λίμπα» και το σχόλιο του Ισπανού ήταν: «Ήταν περισσότεροι από εκατό και φώναζαν, απ` ότι μου είπαν, Ολίβα, Ολίβα, φέρε μας το Κύπελλο, να κάψουμε τη Θεσσαλονίκη».

Στη συνέχεια, αναφέρεται – βάσει της… χολής που έβγαλε ο Ολίβα – αναφέρθηκε στην μικρή συνεργασία του Ισπανού με τον άΡΗ, σημειώνοντας ότι ήταν επιλογή του Μανέλ Φερέρ:

«ήταν ένα εκπληκτικό project. Δεν ήταν καλές οι γηπεδικές εγκαταστάσεις, ενώ οι παίκτες είχαν κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα, ήταν από πολλές διαφορετικές χώρες και όλα αυτά έκαναν δύσκολη τη δουλειά του. Έτσι, μετά από μόλις έναν αγώνα, ο Ολίβα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Μανέλ Φερέρ που του είπε ότι είναι προτιμότερο να εγκαταλείψει το project».

Ο Ολίβα από την πλευρά του υπογράμμισε σχετικά: «Κοκάλωσα και μάλιστα με συμβούλεψε να επιστρέψω αμέσως στο σπίτι μου. Βέβαια, κανείς μου είπε κάτι και αποφάσισα να πάω στη προπόνηση». Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο αρθρογράφος του κειμένου: «αυτό ήταν ένα λάθος. Το προσωπικό της ομάδας του αρνήθηκε να μπει στον χώρο της προπόνηση, ενώ του πήραν και το αυτοκίνητο. Η έκπληξη έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν είδε σφραγισμένο το σπίτι που έμενε. Χωρίς άλλη επιλογή, ζήτησε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας», αναφέρει το δημοσίευμα. Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης εκείνο το διάστημα ήταν ο Λάμπρος Σκόρδας, ενώ ο Ολίβα στις δηλώσεις του εξέφρασε την έκπληξή του για το περιεχόμενο των όσων του είπε…

«Μου είπε ότι δεν θέλει να έχει οποιαδήποτε σχέση με ανθρώπους του Φερέρ και πως πλέον πρέπει να αποχωρήσω. Μου είπε ότι η Ελλάδα και η Τουρκία δεν είναι όπως η υπόλοιπη Ευρώπη. Από εδώ και στο εξής, να έχεις το νου σου…», αναφέρουν οι δηλώσεις του Ολίβα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός που… πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Άρη, είναι φανερό ότι φέρει βαρέως την αποτυχία του στους κίτρινους και ενώ έχουν περάσει μερικά χρόνια (στη συνέχεια ανέλαβε την ομάδα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς) όπου σταθεί και όπου βρεθεί σχολιάζει αρνητικά τον Άρη.

To Top