Νέα… μεταγραφή από την Ισπανία

Ο Άρης πολύ δύσκολα θα προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο, για πρακτικούς και ουσιαστικούς λόγους, αλλά όπως φάνηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Λιβαδειάς, ήδη έχει κάνει μια «νέα μεταγραφή» από την Ισπανία.

Ο λόγος φυσικά για τον Νοέ Ακόστα. Ο 28χρονος Ισπανός πέρασε από χίλια κύματα στους κίτρινους. Μπήκε με το καλημέρα στην ομάδα, βρέθηκε κάποια στιγμής μεταξύ… εξέδρας και β΄ γκρουπ, ενώ δεν είναι υπερβολή να πούμε, ότι εάν παρέμενε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ θα ετοίμαζε τις βαλίτσες του για άλλη ομάδα.

Ο Ακόστα φώναξε παρών στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Μανουέλ Μασάδο τον ξεκίνησε από την αρχή της συνάντησης και ήταν αν όχι ο κορυφαίος, ένας από τους καλύτερους παίκτες με την κίτρινη φανέλα.

Ο Ισπανός είναι αποφασισμένος να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Πορτογάλος προπονητής και φαίνεται ότι κερδίζει μια θέση στο βασικό σχήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μασάδο είχε τετ α τετ με τον Ακόστα και του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του, ενώ του ανέλυσε και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να κινείται στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα δείχνουν ότι ο Ακόστα μπορεί να είναι η νέα… μεταγραφή του Άρη!

To Top