ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ΕΟΚ “ξαναχτύπησε”: Απέρριψε αίτημα για αγώνα επίδειξης από το μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη στον τελικό!

Η ΕΟΚ “ξαναχτύπησε”: Απέρριψε αίτημα για αγώνα επίδειξης από το μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη στο ημίχρονο του τελικού! 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του τμήματος:

“Το τμήμα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο του Α.Σ.Α.Θ. Άρης Θεσσαλονίκης, με αφορμή την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ανδρών 2017 στο Nick Gallis Hall στην Θεσσαλονίκη στις 18 Φεβρουαρίου 2017 δηλώνει τα εξής:

Η πρόταση της ΚΑΕ Άρης προς την ΕΟΚ για διεξαγωγή αγώνα επίδειξης από το τμήμα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο Ά.Σ.Α.Θ. Άρης , στο ημίχρονο του προαναφερόμενου τελικού, απορρίφθηκε από τους αρμόδιους της ΕΟΚ με την αιτιολογία της επικινδυνότητας.

Με λύπη πληροφορηθήκαμε την εξέλιξη αυτή.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως παρόμοιες αποφάσεις δεν προάγουν το φίλαθλο πνεύμα σε αγώνες καλαθοσφαίρισης και δυναμιτίζουν τις προσπάθειες εξυγίανσης του αθλήματος και της αδελφοποίησης των Σωματείων.

Οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να σκεφτούν πιο συνετά και να δώσουν στον τελικό το γιορτινό χρώμα που του αρμόζει και όχι να αμαυρώνουν προσπάθειες ανάπτυξης του αθλήματος.

Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγός στις προσπάθειες της ΚΑΕ Άρης για προβολή του αθλήματος μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο αλλά και του ευρύτερου αθλήματος της καλαθοσφαίρισης και θα ανταποκρινόμαστε άμεσα σε οποιαδήποτε πρόσκληση και συνεργασία σε αυτό το επίπεδο”.

To Top