ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρωινή προπόνηση για τους παίκτες του Άρη, αύριο η αποστολή από τον Πάρντιου

Πρωινή προπόνηση για τους παίκτες του Άρη, αύριο η αποστολή από τον Πάρντιου.

Όπως αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

“Μετράμε αντίστροφα πλέον για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας στο 2022.

Την Πέμπτη (29/12) ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (18:00).

Στόχος είναι να κλείσουμε τη χρονιά με μια νίκη στην έδρα μας. Ομάδα και κόσμος μαζί θα πετύχουμε το στόχο μας!

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου ολοκληρώνεται αύριο το μεσημέρι με την προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει την αποστολή).

Σήμερα, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής, καθώς και τελικό παιχνίδι), η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα”.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρωινή προπόνηση για τους παίκτες του Άρη, αύριο τα νεότερα με Μαντσίνι

Όπως ενημέρωση η ΠΑΕ Άρης, οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν σήμερα το πρωί όπου και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αύριο τα νεότερα με τον Μαντσίνι.

Αναλυτικά:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον νικηφόρο αγώνα με τον Ιωνικό, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές) με τον Γιακούμπ Μπράμπετς, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, να ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Σε ό,τι αφορά τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος αντικαταστάθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση, αύριο θα κάνει μαγνητική.

Αύριο, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Τρίτης (18/10) στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (23/10, 19:30), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρωινή προπόνηση για τους παίκτες του Άρη

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης (22/02) με την Σπάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης (15:00), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League (ως γνωστόν, το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής, δεν θα διεξαχθεί μετά την αποχώρηση της ομάδας της Κομοτηνής από το πρωτάθλημα).

Όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

To Top