Η… επεισοδιακή επιστροφή του Σηφάκη μετά από 161 μέρες!

Πέρασαν κάτι περισσότερο από πέντε μήνες που ο Μιχάλης Σηφάκης βγήκε στο χόρτο για να κάνει ζέσταμα! Ήταν 11 Σεπτεμβρίου όταν ο διεθνής πορτιέρο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα του Άρη, στην ήττα από τον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Έκτοτε μεσολάβησε η επέμβαση στο γόνατό του, η προσφυγή που αποσύρθηκε, η ενσωμάτωσή του στην ομάδα και σήμερα η συμμετοχή του στην 18αδα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιχάλης Σηφάκης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και σε μια αποστολή μετά από 161 μέρες, διάστημα στο οποίο έγιναν ουκ ολίγα στις σχέσεις του με τον Άρη.

Η απόφασή του να χειρουργηθεί στην Αμβέρσα χωρίς ουσιαστικά να ειδοποιήσει τους κίτρινους ήταν ένα από τα “επεισόδια” της σχέσης των δύο πλευρών το τελευταίο πεντάμηνο. Ο Σηφάκης έδωσε εξηγήσεις αργότερα, πέρασε αρκετά δύσκολες στιγμές στην διάρκεια της αποθεραπείας του, επέστρεψε δυνατός και ο Μανουέλ Μασάδο του δίνει την ευκαιρία να ενσωματωθεί και πάλι στην ομάδα.

Ο Κρητικός τερματοφύλακας είχε καταθέσει και προσφυγή μέσα στον Ιανουάριο, θέλοντας να διασφαλίσει τα οφειλόμενα χρήματα από την διοίκηση, την απέσυρε όμως όταν διευθετήθηκε ο τρόπος αποπληρωμής.

Είναι και πάλι στην 18αδα του Άρη και μάλιστα σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξει αύριο, αλλά και μόνο ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι μια ευχάριστη είδηση και για τον ίδιο και για τον Άρη.

To Top