Μπόλονι: «Πρώτα το μυαλό, μετά η φυσική κατάσταση»

Αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Λάσλο Μπόλονι ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Άρη, τονίζοντας στην κάμερα της Nova ότι οι γηπεδούχοι «θα πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν, πρώτα στο μυαλό και μετά στη φυσική κατάσταση».

Αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση, ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε: «Προσπαθώ διαρκώς για τις καλύτερες λύσεις, προσπαθώ να τις βρω, κάποιες φορές το κάνω κάποιες όχι. Οι παίκτες μου στο παιχνίδι με τον Άρη πρέπει να κάνουν ό, τι μπορούν στο γήπεδο, πρώτα στο μυαλό με αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα και μετά στη φυσική κατάσταση».

Παράλληλα, επισήμανε την πολύ μεγάλη σημασία της αναμέτρησης για τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ σημαντικό ματς για μας, όχι μόνο επειδή είναι ντέρμπι, αλλά και γιατί με νίκη θα βοηθηθούμε για να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι παίκτες μου δίνουν διαρκώς τον καλύτερό τους εαυτό. Όλοι μας στην ομάδα. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Μπορεί να μην είχαμε πολύ καιρό για ξεκούραση και να έχουμε σημαντικούς τραυματισμούς, όμως ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος».

Ο Μπόλονι μίλησε και για τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ουντινέζε, στο Γιουρόπα Λιγκ: «Δίνω 40% σε εμάς και 60% στην Ουντινέζε. Κι αυτό γιατί είναι μια πραγματικά καλή ομάδα, με παίκτες που έχουν εμπειρίες από μεγάλες διοργανώσεις».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top