Το ντέρμπι της Κ-20 με το φακό του PRESSARIS (photostory & videos)

Ο Άρης δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την ανωτερότητά του απέναντι στον ΠΑΟΚ και να κερδίσει κι αυτό το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στο πρωτάθλημα υποδομής Κ-20, μένοντας στην ισοπαλία 1-1 ως φιλοξενούμενος των «ασπρόμαυρων» στο Μεσημέρι. Το PRESSARIS βρέθηκε εκεί και κατέγραψε το «φιλμ» του αγώνα, το οποίο μπορείτε να δείτε μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν…

Η ομάδα του Νίκου Πασσιαλή «κόλλησε» σ’ ένα ισόπαλο αποτέλεσμα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και πλέον απομακρύνεται σημαντικά από την κορυφή. Οι «κίτρινοι» είχαν τις ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν μέτριας ποιότητας εξαιτίας του δυνατού αέρα, ωστόσο τελικά περιορίστηκαν στον ένα βαθμό.

Ο Άρης προηγήθηκε με κεφαλιά του Νταμαρλή στο 16′ (το τέταρτο φετινό γκολ του), έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη, αλλά για τον ΠΑΟΚ ισοφάρισε επίσης με κεφαλιά ο Αγγελίδης στο 45′ ύστερα από κόρνερ του Πέλκα. Το σκορ δεν άλλαξε στο β’ μέρος, στο οποίο οι «κίτρινοι» είχαν πλέον τον άνεμο με το μέρος τους.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η επιστροφή του Τοπούζη μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού στο δικέφαλο. Από πλευράς Άρη ξεχώρισαν οι Νταμαρλής, Αντωνιάδης, Καραγιάννης και Σουνάς.

Διαβάστε εδώ τη live περιγραφή της αναμέτρησης, όπως την κάλυψε το PRESSARIS λεπτό προς λεπτό

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Δ. Κωνσταντινίδης (32′ Γεωργιάδης), Λαμπάκης, Αγγελίδης, Ιντζίδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης (70′ Παπαδόπουλος), Ανδριόπουλος (53′ Ταουσιάνης), Πέλκας, Μπολόσης.
ΑΡΗΣ: Διούδης, Πολιανίδης, Μπαγκής, Περήφανος, Νταμαρλής, Αντωνιάδης, Ρένια (57′ Παλιάτσιος), Σουνάς (74′ Λένος), Κανούλας, Κουρέλλας, Καραγιάννης (85′ Τοπούζης).

Το φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από την αναμέτρηση:
{gallery}karaoglanidis/k20_paok1{/gallery}

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του ντέρμπι, στα βίντεο του PRESSARIS:
{youtube}VLAM_k40LN0|640|360|1{/youtube}
{youtube}pgjHedxVoRI|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top