ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιθυμία του Ένινγκ για την άμυνα, oι ανανεώσεις και oι μεταγραφές…

Στον Άρη προσπαθούν να ολοκληρώσουν το “παζλ” της επόμενης σεζόν σε ότι αφορά το ρόστερ, λαμβάνοντας αρχικά τις αποφάσεις για τις κινήσεις που θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα, μόλις τους επιτραπεί από FIFA και… κορωνοϊό.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει δεχθεί πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του με τους “κιτρινόμαυρους”, την οποία και έχει αποδεχθεί. Ο Άγγελος Χαριστέας επιθυμεί πλήρως την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και το μόνο που απομένει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι οι υπογραφές. Όλα όσα έχουν προκύψει, όμως, με τον κορωνοϊό, έχουν πάει… πίσω κάθε ανάλογη εξέλιξη και συμφωνία.

Εφόσον, ο 54χρονος προπονητής παραμείνει στο τιμόνι του Άρη και την επόμενη σεζόν, θεωρείται σχεδόν βέβαιο, πως θα εισηγηθεί την διατήρηση της ίδιας αμυντικής γραμμής, με κάποιες προσθήκες φυσικά, καθώς θα υπάρξει η δεδομένη αποχώρηση του Φραν Βέλεθ, ενώ υπήρχαν ούτως ή άλλως και κενά από πριν. Κυρίως στα μπακ…

Άλλωστε, τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα και ο Γερμανός είναι ικανοποιημένος από την ατομική και συνολική βελτίωση των παικτών του, από την μέρα που ανέλαβε.

Ο Λίντσεϊ Ροζ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ο Δεληζήσης μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ο Σούντγκρεν μέχρι το 2022 με τα συμβόλαια των Χουλιάν Κουέστα, Μιχάι Κόρχουτ και Ούγκο Σόουζα να ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου. Oι δύο πρώτοι είναι είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ΠΑΕ Άρης για ανανέωση εδώ και καιρό.

Όσον αφορά την ενίσχυση; Είναι σχεδόν βέβαιο πως ακόμα κι αν παραμείνουν όσοι έχουν μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, ο Άρης θα χρειαστεί έναν παίκτη σε κάθε θέση! Αν θα είναι μεταγραφές όλοι τους θα φανεί το επόμενο διάστημα…

 

 

To Top