ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ντεμπούτο του 17χρονου Ρόμπιν Σούντγκρεν με την ΑΙΚ και η σύγκρισή του με τον αδερφό του, Ντάνιελ!

Η οικογένεια Σούντγκρεν έχει την δική της παράδοση με την ΑΙΚ Στοκχόλμης, καθώς εκτός από τον πατέρα, Γκάρι, που αποτέλεσε θρυλική μορφή του συλλόγου, αγωνίστηκαν πλέον σε αυτήν και οι δύο γιοί του!

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Ο παίκτης του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν, φόρεσε την φανέλα της ΑΙΚ για τρεις σερί σεζόν, μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι όταν ήρθε στους “κιτρινόμαυρους”.

Πριν λίγες μέρες, το ανεπίσημο ντεμπούτο του, έκανε και ο 17χρονος αδερφός του, Ρόμπιν, ο οποίος μέχρι τότε ήταν στις ακαδημίες του συλλόγου. Έπαιξε για 30 λεπτά σε φιλικό προετοιμασίας με την Ακρόπολις και μάλιστα στην ίδια θέση με τον αδερφό του, ως δεξί μπακ. Αν και η φυσική του θέση, είναι αυτή του στόπερ, όπως ο πατέρας του!

Μάλιστα, ο νεαρός αμυντικός, σχολιάζοντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της ΑΙΚ, κλήθηκε να συγκρίνει τον εαυτό του, με τον μεγαλύτερο αδερφό του:

“Είναι σίγουρα υπέροχο, αν σκεφτεί κανείς πως το έζησαν αυτό, τόσο ο πατέρας μου, όσο και ο αδερφός μου. Αλλά δεν το σκέφτομαι και πολυ. Προσπαθώ να διαφοροποιηθώ. Ο καθένας είναι ξεχωριστός και δεν συγκρίνεται με τον άλλον. Νομίζω πως έχουμε διαφορές με τον Ντάνιελ. Νομίζω είναι πιο γρήγορος και εγώ πιο δυνατός”.

 

To Top