Η επικοινωνία του Παντζαρτζίδη με τον Σαχινίδη και το συγκινητικό μήνυμα σε όλους τους Αρειανούς

Ο Δημήτρης Σαχινίδης είναι από τους πιο γνωστούς οπαδούς του Άρη. Στο τελευταίο μάλιστα βίντεο του Aris Media Factory το οποίο συγκίνησε τους πάντες και στο οποίο συμμετείχε εξέφρασε ένα παράπονο.

Πιο ήταν αυτό; Ο Δημήτρης, ο οποίος αντιμετωπίζει κάποια κινητικά προβλήματα, αναφέρει πως το μοναδικό παράπονο που έχει στη ζωή του, είναι το ότι εξαιτίας αυτού του προβλήματος, δε μπορεί να βρεθεί στο πέταλο.

Αμέσως ο Ευάγγελος Παντζαρτζίδης επικοινώνησε μαζί του και τον διαβεβαίωσε πως αυτό θα γίνει στο πρώτο εντός έδρας ματς του Άρη της νέας σεζόν. Ωστόσο όπως του ξεκαθάρισε ο Σαχινίδης, κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο σε συνεννόηση με τον Super 3 και ζήτησε απ’ όλους τους φίλους του Άρη αν θέλουν να τον ευχαριστήσουν να μην βγάζουν τις μπλούζες της ομάδας από τα παιδιά τους.

Η ανάρτηση στην οποία προχώρησε ο Δημήτρης Σαχινίδης αναφέρει:

“Προς αποφυγή της οποιασδήποτε παρερμηνείας ή παρεξήγησης που πιθανόν να δημιουργήσει αυτό το δημοσίευμα θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι και προς το Yellow Radio το έργο του οποίου σέβομαι και τιμώ απεριόριστα, αλλά και προς τον κόσμο που με γέμισε από το Σάββατο με δεκάδες μηνύματα αγάπης και σεβασμού για τα οποία νιώθω ευγνώμων. Πράγματι ο Κ. Παντζαρτζίδης επικοινώνησε μαζί μου εχθές το απόγευμα και αφού τον ευχαρίστησα για τα καλά του λόγια προς το πρόσωπο μου εξεδήλωσε την πρόθεση να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε από τη νέα χρονιά να βρίσκομαι με τα παιδιά του πετάλου. Αυτό που του είπα εγώ είναι πως κάτι τέτοιο θα γίνει ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με τον ίδιο τον S.3 γιατί το γεγονός ότι στα πέταλα κάνουν κουμάντο οι άνθρωποι που τα γεμίζουν δεν πρέπει να παραμένει σε θεωρητική σφαίρα. Εγώ θα είμαι ευτυχισμένος αν το χθεσινό βίντεο στο οποίο μετά χαράς συμμετείχα γίνει η αφορμή να πάρει ένας μπαμπάς το πιτσιρίκι του από το χέρι σε μια Κυριακή από τις πολλές και να το μπολιάσει με την ιδέα και τις αξίες του συλλόγου. Από εκεί και πέρα είμαι διατεθειμένος αν κάποιος μου πει ότι ο Άρης θα σηκώσει αύριο το πρωτάθλημα να μην ξανά έρθω και στο γήπεδο ΑΡΚΕΙ η δέσμευση του να τηρηθεί. Αυτό που θέλω να καταστήσω σαφές είναι ότι η δική μου παρουσία, η παρουσία του οποιουδήποτε από μας στο γήπεδο δεν θα πρέπει να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που πραγματικά της αρμόζουν. Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ μεγάλος και όλοι μας νάνοι μπροστά του. Ευχαριστώ και πάλι όλο τον κόσμο για τα ειλικρινή λόγια συμπαράστασης του προς το πρόσωπό μου. Καλό απόγευμα”.

To Top