Η επιμονή του Χαντ δικαιώνεται στο ξεκίνημα του 2013

Πολύ καιρό περίμενε μια τέτοια εμφάνιση ο Τζέρεμι Χαντ. Την επιζητούσε, για να αποδείξει ότι δεν ξέχασε το μπάσκετ, ότι μπορεί να προσφέρει. Ο Αμερικανός πέτυχε 15 πόντους με 6/12 σουτ, πήρε 5 ριμπάουντ, έκανε 5 κλεψίματα, έπαιξε άμυνα, ήταν παντου και απέδειξε ότι παρά το χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού είναι ικανός να δώσει λύσεις.

Μέχρι και πριν το ματς με το Περιστέρι ο Χαντ είχε 2,9 πόντους και συνολικά είχε κάνει μόλις 11 σουτ! Χθες έκανε 12 σουτ και πέτυχε 15 πόντους, οδηγώντας τον Άρη και στις δύο πλευρές του γηπέδου, μαζί με τον Σπύρο Μούρτο.

Ο Χαντ μπορεί να χλευάστηκε γιατί δεν είχε καλή απόδοση στους αγώνες του με τον Άρη, αλλά δεν είναι τυχαίος. Και μόνο το γεγονός ότι επιλέχτηκε από τον θρυλικό Τζον Καλιπάρι στο πανεπιστήμιο του Μέμφις λέει πολλά. Ο τραυματισμός του στο γόνατο του έχει στερήσει μια πιο καλή καριέρα. Στο Μέμφις ήταν πρωταγωνιστής, πέρσι στον ΚΑΟΔ έπαιξε εξαιρετικά δίπλα στον Κώστα Χαραλαμπίδη, είχε πολύπλευρη συνεισφορά, σαν κι αυτή που είχε χθες κόντρα στο Περιστέρι.

Ο ίδιος είχε επιμείνει και έλεγε στον Αγγέλου και τη διοίκηση να του δώσουν ευκαιρίες. Ελλείψει άλλων επιλογών αφού υπάρχει διπλό απαγορευτικό (λόγω FIBA και φορολογική ενημερότητα) ο Χαντ έμεινε και λογικά θα μείνει μέχρι τέλος της χρονιάς, ειδικά αν θα συνεχίσει να έχει την συνέπεια και τον επαγγελματισμό για τον οποίο χθες ο Αγγέλου έκανε λόγο, δηλώνοντας περήφανος.

 

To Top