Η «επιστροφή» Ματθαίου με βολές και μηνύματα

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Νικήτας Ματθαίου εξελίχθηκε ως ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στην γενική συνέλευση της Παρασκευής. Οι συνολικές τοποθετήσεις του αλλά και , οι ευθείες βολές προς όσους έχουν ευθύνη στη δημιουργία των χρεών τα τελευταία χρόνια σχολιάστηκαν και αποτέλεσμα αφορμή για συζητήσεις σχετικά με το πού βρίσκεται και το πού πηγαίνει ο σύλλογος. Η «επιστροφή» περνάει στα αρκετά θετικά της γενικής συνέλευσης και έστειλε κάποια σημαντικά μηνύματα…

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 
Το PRESSARIS σας θυμίζει την τοποθέτησή του:

«Όσοι ασχολήθηκαν με αυτές τις διοικήσεις και έχουν δημιουργήσει το σημερινό άνοιγμα έχουν κάνει λάθη διαχείρισης. Για μένα φέρει μεγάλο μέρος ευθύνης η διοίκηση της Κοινωνίας Μελών Άρη. Υποτίθεται ότι ανέλαβε σε μια ιστορική συγκυρία για τον Άρη. Να έχει την εποπτεία της διοίκησης, αλλά παρασύρθηκε από το άνοιγμα της μαύρης τρύπας. Πως θα βοηθήσει ο κόσμος του Άρη με αυτές τις οικονομικές δυσκολίες; Έχω να προτείνω κάτι. Δεν υπάρχει καμία πρόταση. Απο τη στιγμή που δεν θα έρθει γραπτώς να συζητηθεί απο όλους τους φορείς, δεν υπάρχει.

Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, οι διοικούντες και η διοίκηση της Λέσχης αν μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος που έχει δημιουργηθεί σήμερα. Η διοίκηση θέλω να πάρει μια θέση, να δει αν μπορεί να συνεχίσει με τα σημερινά δεδομένα όπως και η διοίκηση της Κοινωνίας Μελών. 

Τρίτον, οι μετοχές του Άρη πρέπει να γίνουν αιματηροί αγώνες για να μείνουν στον κόσμο της ομάδας.

Τέλος όσον αφορά εμένα, δεν ξεχωρίζω κάποιον, αλλά αν μου ζητηθεί θα βοηθήσω την ομάδα που αγάπησα και αγαπώ και θα πεθάνω με το όραμα της. Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να κάνει κακό στην ομάδα θα με βρει μπροστά του».

To Top