Επιτυχημένη η… πρόβα φάιναλ φορ για την Κ-17!

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η Κ-17 την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, κερδίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και δείχνοντας πανέτοιμη για το φάιναλ φορ της Τρίπολης!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η ομάδα του Τάσου Θέου, που θα διεκδικήσει τον τίτλο στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας έχοντας ως πρώτο αντίπαλο τον Πανιώνιο στα ημιτελικά, θα ταξιδέψει με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, έπειτα από την σημερινή της επικράτηση. Ο Άρης προερχόταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά επανήλθε στις επιτυχίες, σ’ ένα ματς που αποτέλεσε μια καλή πρόβα ενόψει φάιναλ φορ.

Οι «κίτρινοι» δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 16′, με σουτ του Ιγνατίδη που κατέληξε στην αγκαλιά του Κολιοφούκα, όμως αμέσως μετά, στο 17′, άνοιξαν το σκορ με τον Βαλαή, ο οποίος δέχθηκε κάθετη μπαλιά και μπήκε στην περιοχή, για να γράψει το 1-0 με ψύχραιμο πλασέ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 43′ με τον Γιάκο, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα εξ επαφής, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Η τελευταία καλή στιγμή του α’ ημιχρόνου ανήκε πάντως στον Άρη, με το σουτ του Ιγνατίδη στο 44′ να φεύγει μόλις άουτ.

Ο ίδιος παίκτης, όμως, ήταν εκείνος που τελικά σημείωσε το 2-0 στο 55′, εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισαν οι «κίτρινοι» σε ανατροπή του Σουνά.

Στο τελευταίο ημίωρο, οι Ηπειρώτες αναζήτησαν το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι, ωστόσο ο Μάντζαρης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ένα σουτ στο 68′.  Μάλιστα, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 3-0 στην εκπνοή με τον Τσιπούρα, που είχε διπλή ευκαιρία στο 89′, αρχικά με σουτ που αποκρούστηκε σε κόρνερ και αμέσως μετά με κεφαλιά στο δοκάρι, από την εκτέλεση του κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Θέος): Μάντζαρης, Χατζηνικολάου, Τσιπούρας, Κιβρακίδης, Γραμπής (62′ Ανδρεάδης), Αντωνιάδης, Λεμονής (70′ Μαρινόπουλος), Βαλαής, Ιγνατίδης (73′ Βασιλούδης), Σουνάς (81′ Ρότα), Ζήση (79′ Παπουτσής).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Τάτσης): Κολιοφούκας, Ταχιάς, Καμποσιώρης, Νάγκος, Αλεξίου, Φαρμάκης, Τζιάλλας, Σπαλιάρας, Παπαρούνας, Χαρίσης, Γιάκος.

To Top