Η «τρύπα» των 22 εκατ. ευρώ απαιτεί λύσεις και συσπείρωση

Ειπώθηκαν πολλές αλήθειες στο Βελλίδειο. Πέρα από τους πιο επώνυμους και προβεβλημένους επικοινωνιακά (χωρίς αυτό να είναι μεμπτό, για να μην παρεξηγούμαστε…), κάποιοι λιγότερο γνωστοί, μέλη του Άρη, μέλη του φορέα μίλησαν με πολλή ουσία κι από καρδιάς.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 Μια από τις κουβέντες που ειπώθηκαν ήταν χαρακτηριστική της αγωνιστικής και διοικητικής αποτυχίας της τελευταίας χρονιάς: «Θέλω να διοικήσω τον Άρη. Νομίζω ότι και γω μπορώ να καταφέρω να βγάλω την ομάδα 9η και με άνοιγμα 4-5 εκατομμύρια ευρώ».

Μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικό το σχόλιο ή καυστικό για τη διοίκηση και τις ενέργειες της, αλλά πάνω-κάτω η αλήθεια βρίσκεται κάπου εκεί. Η ομάδα απέτυχε αγωνιστικά, όπως απέτυχε και σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση.

Η σκληρή πραγματικότητα λέει ότι μέσα σε έξι χρόνια οι διοικήσεις της ΠΑΕ για διάφορους λόγους «κατάφεραν» να δημιουργήσουν ένα οικονομικό άνοιγμα περίπου 22 εκατομμυρίων ευρώ, βάσει των στοιχείων που αναλύθηκαν από τον Τάσο Δεσύπρη. Βέβαια οι διοικούντες υποστηρίζουν ότι το άνοιγμα θα είναι 17,3 εκατ. ευρώ, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Αυτή η «τρύπα» απειλεί σήμερα τον Άρη, διακυβεύοντας το «αύριο» όλου του συλλόγου.

Κι όπως σημειώναμε νωρίτερα στην ανάλυση της συνέλευσης: “Έγιναν τεράστια λάθη από όλους. Λάθη που προκάλεσαν τη μεγάλη τρύπα, η οποία απειλεί να «καταπιεί» τον σύλλογο. Όσο, όμως θα υπάρχει ανάλωση για το ποιος έκανε τα περισσότερα, τότε χάνεται πολύ έδαφος και χρόνος. Τώρα, όπως ειπώθηκε ζητείται άμεσα «να πληρωθεί ο… λογαριασμός». Εδώ και τώρα. Είτε από αυτούς που τον φούσκωσαν, είτε –όπως ειπώθηκε και στο Βελλίδειο- από τον ίδιο τον κόσμο του Άρη, όσο κι αν αυτό είναι άδικο και δυσάρεστο”.

Βέβαια, όπως έπεσε η αυλαία της συνέλευσης κατέδειξε ότι όσο ο Άρης είναι ενωμένος και συσπειρωμένος μπορεί να βρει τον δρόμο και τη διέξοδο. Ήδη ξεκίνησαν αρκετές διεργασίες στην κιτρινόμαυρη οικογένεια, έχουν καλή πρόθεση, δίνουν μια πρώτη αισιοδοξία ότι μπορούν να είναι αποτελεσματικές.

Η λύση ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ… χθες!

To Top