ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστροφή του Γιαννιώτα στην Ελλάδα, οι φήμες και τα συναισθήματα για τον Άρη

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν αρκετές φήμες με αφορμή την επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στην Ελλάδα που εμπλέκουν και τον Άρη, χωρίς κάτι τέτοιο να μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτήν την στιγμή από καμία πλευρά και ειδικότερα όσο οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν λύσει τον “γόρδιο δεσμό” του CAS.

Είναι πάντως γεγονός ότι ο Χαλκιδικιώτης μεσοεπιθετικός έχει αποφασίσει να γυρίσει στην Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα Λεμεσού, έχει παντρευτεί πριν λίγες μέρες και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει και την στρατιωτική του θητεία, ώστε να γυρίσει στα πάτρια εδάφη.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε στον Άρη, είναι γεγονός ότι δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση με τους κιτρινόμαυρους στο τελευταίο χρονικό διάστημα, αν και πέρσι λόγω της πολύ καλής σχέσης του με τον Άγγελο Χαριστέα, το όνομά του είχε πέσει στο… τραπέζι των μεταγραφών, ενώ είχε συμβόλαιο με την ομάδα της Κύπρου.

Ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ ότι έχει συναισθήματα για τον Άρη, το έχει πει άλλωστε σε όλες τους τις τελευταίες συνεντεύξεις, αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να προεξοφλήσει το παραμικρό σχετικά με την επόμενη μέρα της καριέρας του.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια υπόθεση που εφόσον ο Άρης αποκτήσει το δικαίωμα των μεταγραφών θα μπει στο μικροσκόπιο του κιτρινόμαυρου τιμ.

To Top