ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με την… υπογραφή του Μάντζιου! Η προετοιμασία, οι ομιλίες και τα “θέλω” του στην κιτρινόμαυρη προετοιμασία

Με την… υπογραφή του Μάντζιου! Η προετοιμασία, οι ομιλίες και τα “θέλω” του στην κιτρινόμαυρη προετοιμασία! Τρεις μέρες στο βουνό και ξημέρωσε πλέον η τέταρτη για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι μαθαίνουν σιγά-σιγά και τον Άκη Μάντζιο σε περίοδο προετοιμασίας. Η δουλειά στα 3-5 Πηγάδια έχει το στίγμα του κιτρινόμαυρου κόουτς…

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια-Ειδική συνεργασία: Δημήτρης Οσσανλής

Φέτος είναι η πρώτη προετοιμασία της ομάδας με τον Έλληνα τεχνικό στο “τιμόνι” της, πατώντας πάνω στην περσινή βάση που δημιούργησε, ώστε να παρουσιάσει έναν ακόμη πιο βελτιωμένο Άρη. Θέλει να βάλει την… υπογραφή του και να δώσει το προσωπικό του στίγμα.

Είναι γεγονός ότι οι ομιλίες δεν είναι τόσο συχνές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι λείπουν τα τετ α τετ και οι συζητήσεις. Ο φωτογραφικός φακός του PRESSARIS “αιχμαλώτισε” μερικές από αυτές. Απλά έχουν έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα, με διάφορα τετ α τετ ανάμεσα στον Μάντζιο και τους ποδοσφαιριστές.

Σε αυτές τις πρώτες μέρες φροντίζει ώστε σε ανύποπτες στιγμές να έχει κάποιες συζητήσεις με έναν ή και δύο ποδοσφαιριστές μαζί, εξηγώντας τι θέλει ακριβώς από τον καθένα, αλλά και ενίοτε πιο χαλαρές κουβέντες. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Μάντζιος, πιστώνεται έναν ξεχωριστό κώδικα επικοινωνίας, ο οποίος και πέρασε στα αποδυτήρια και είχε θετικό αντίκτυπο.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι κατ’ ιδίαν συζητήσεις είναι κάτι που επιδίωκε ο Μάντζιος και στη διάρκεια της σεζόν, ειδικά με παίκτες από τους οποίους περιμένει αρκετά. Κι αυτό συνεχίζεται. Είναι μία τακτική που συνεχίζεται και στο διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων…

To Top