ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επιστροφή του Ιντέγε κόντρα στην ΑΕΚ και ο ιδιαίτερος ρόλος του Μαντσίνι

Αν και σήμερα θα γίνουν ορισμένες τελικές δοκιμές και θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για την αρχική ενδεκάδα του Άρη αύριο κόντρα στην ΑΕΚ, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στο αρχικό σχήμα του Μπράουν Ιντέγε.

Ο Νιγηριανός δεν έπαιξε ούτε λεπτό κόντρα στην ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο στο πρωτάθλημα και είναι απόλυτα έτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση.

Αλλωστε, είναι ο μοναδικός διαθέσιμος αυτή τη στιγμή φορ του Άρη, σε ένα παιχνίδι που οι “κιτρινόμαυροι” για να προκριθούν πρέπει να σκοράρουν με τη νίκη να είναι μονόδρομος.

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα τον ρίξει στη “μάχη” από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο, προβληματίζει για το ποιος θα είναι ο… παρτενέρ του. Για την ακρίβεια, ποιος θα του δίνει βοήθειες, παίζοντας λίγο πιο πίσω.

Τον ρόλο αυτό τον έχει επωμιστεί εδώ και μήνες ο Ντάνιελ Λάρσον, ωστόσο ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή του στα πλέι οφ. Συν τις άλλοις, είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και πιο πίσω από τον Σουηδό και να βοηθήσει τη μεσαία γραμμή του Άρη, ειδικά αν η ΑΕΚ ενισχύσει το κέντρο της, με περισσότερους από δύο ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, δεν τίθεται θέμα για την χρησιμοποίηση από το ξεκίνημα του αγώνα, των Γιάννη Φετφατζίδη και Μπρούνο Γκάμα στα δύο άκρα της επίθεσης του Άρη.

 

To Top