ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι επιλογές του Ένινγκ: Η θέση του Ροζ, η λύση ανάγκης με Σάσα και ο Τόνσο…

Τελευταία προπόνηση σήμερα για τον Άρη ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΚ και ο Μίχαελ Ένινγκ καλείται να διαχειριστεί τα κενά που έχουν παρουσιαστεί στην άμυνά του.

Ο τραυματισμός Φραν του Βέλεθ (πρόωρο τέλος στη φετινή σεζόν) και του Ούγκο Σόουζα (ακόμα κι αν προλάβει, ίσως δεν είναι έτοιμος για βασικός) δημιουργούν έναν… άλυτο μέχρι στιγμής “γρίφο” για τα μετόπισθεν των “κιτρινόμαυρων”.

Η επιστροφή του Μιχάι Κόρχουτ στο αριστερό άκρο της άμυνας μειώνει έναν “πονοκέφαλο” για τον Μίχαελ Ένινγκ που ψάχνει τον παρτενέρ του Γιώργου Δεληζήση αλλά και αυτόν που θα παίξει ως δεξί μπακ.

Μία επιλογή που κερδίζει έδαφος είναι να αγωνιστεί ο Λίντσει Ροζ στο κέντρο της άμυνας, να έρθει δεξιά στα μπακ ο Λούκας Σάσα που έχει παίξει και στο παρελθόν και στη θέση του στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Χαβιέ Ματίγια, ο Μάρτιν Τόνσο.

Όσον για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, ναι μεν δεν έχει πλέον ενοχλήσεις, ωστόσο ο Μίχαελ Ένινγκ δεν του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη μετά τα όσα συνέβησαν, ενώ δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέχρι στιγμής και δεν έχει τον ρυθμό των υπολοίπων συμπαικτών του.

Από εκεί και πέρα, “παίζει” και το ενδεχόμενο να διατηρηθεί ο Αμπού Μπα στα στόπερ (όπως στο ΟΑΚΑ) και να παίξουν κανονικά οι υπόλοιποι στις θέσεις τους, όμως ο Γάλλος δεν έχει την εμπειρία για τη θέση αυτή και θα είναι μεγάλο ρίσκο από πλευράς Ένινγκ. Όπως και το να παίξει ως δεξί μπακ ο… Ντάνιελ Μαντσίνι, όπως έγινε και κόντρα στην ΑΕΚ, παρότι ο Γερμανός τον έχει δοκιμάσει αρκετές φορές στις προπονήσεις σε αυτή τη θέση.

To Top