ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ντόπες” των oπαδών στην πρoπόνηση (17:00) με ξεκάθαρο μήνυμα: “Αρη, εσύ θα προκριθείς”!

Ο κόσμος του Άρη θα είναι στο πλευρό της ομάδας ακόμα κι αν δεν του επιτρέπουν να είναι στη φυσική του θέση, στις εξέδρες του “Κλεάνθης Βικλείδης”!

Παρά τις… αστειότητες της ΕΠΟ και τα όσα έγιναν την περασμένη βδομάδα για την παρουσία φιλάθλων στην ρεβάνς με την ΑΕΚ, ετοιμάζεται να δώσει το σύνθημα της πρόκρισης στον τελικό και να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, δόθηκε για σήμερα το απόγευμα (17:00) το ραντεβού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με τους οργανωμένους να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να εμψυχώσουν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, να τους δώσουν όλη εκείνη την ψυχολογική δύναμη για να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου!

Ο Άρης δεν θα είναι μόνος του σε κανένα παιχνίδι, γι αυτό και σήμερα θα δοθεί το μήνυμα πρόκρισης από τον λαό της ομάδας στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου!

Η παρουσία του κόσμου είναι η καλύτερη ένεση ψυχολογίας ενόψει του αυριανού μεγάλου αγώνα, καθώς πέρα από το τακτικό κομμάτι, τέτοια ματς κρίνονται και την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή.

 

To Top