Το Giannakis Academy θα πραγματοποιηθεί και φέτος για 6η χρονιά

Ιούνιος 2020 – Η αγαπημένη ακαδημία μπάσκετ Giannakis Academy ανοίγει για 6η συνεχή χρονιά τις πόρτες της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους φίλους της. Αθήνα, Χαλκιδική και Κρήτη θα φιλοξενήσουν φέτος τα προγράμματα της ακαδημίας, με πολλές εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές να περιμένουν τους συμμετέχοντες.

Έχοντας όλοι μαζί διανύσει μια κρίσιμη περίοδο, για την χώρα μας, μένοντας ενωμένοι και επιδεικνύοντας πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση καταφέραμε να περιορίσουμε τον κίνδυνο. Σε αυτό το πλαίσιο, τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, με νέες διαδικασίες και ειδικά πρωτόκολλα, αυστηρότερα ακόμη από όσα απαιτούνται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το Giannakis Academy έχει προσαρμοστεί απόλυτα στις νέες συνθήκες, τροποποιώντας κατάλληλα το πρόγραμμά του. Έτσι, φέτος η ακαδημία θα καλωσορίσει περιορισμένο αριθμό παιδιών, πάντα με το αίσθημα ασφάλειας και του υψηλού επίπεδου που την χαρακτηρίζει, ενώ δεν θα συμμετάσχουν παιδιά προερχόμενα από το εξωτερικό.

Στο site http://www.giannakisacademy.com μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο και τις προϋποθέσεις εγγραφής των παιδιών στα προγράμματα, τις ημερομηνίες, τις παροχές και το κόστος συμμετοχής. Παράλληλα, και στις σελίδες των Social Media, FB Giannakis Academy & Instagram giannakisacademy, ενημερώνεστε για νέα και εξελίξεις σχετικά με τη διαδικασία προ-εγγραφών, ημερομηνίες διεξαγωγής, λεπτομέρειες διαδικασίας προσέλευσης/αποχώρησης, προπόνησης, κα.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και το Giannakis Academy υπόσχεται να χαρίσει και πάλι στους φίλους του όλα αυτά τα συναισθήματα που γεννά κάθε χρόνο με την παρουσία του!

Λίγα λόγια για το Giannakis Academy

Το Giannakis Academy είναι ένα basketball camp για παιδιά ηλικίας 7-17 ετών, με στόχο τόσο την υψηλού επιπέδου αθλητική εκπαίδευση όσο και την μεταλαμπάδευση των αξιών που εκφράζει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος συντονίζει και συμμετέχει στις δράσεις του camp, μεταξύ άλλων εξαίρετων προπονητών και ειδικών στο μπάσκετ και την αθλητική ψυχολογία. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως εξοικείωσης με το άθλημα του μπάσκετ. Στόχος του προγράμματος είναι η ολοκληρωμένη εκπαίδευση των αθλητών γύρω από τρεις άξονες εκπαίδευσης: τεχνική, συναισθηματική, πνευματική. Το Giannakis Academy ξεκίνησε την λειτουργία του το 2015, και πάνω από 3.000 παιδιά έχουν συμμετάσχει στις δράσεις του μέχρι και σήμερα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Δημήτρης Γιαννακάκης

[email protected]

6936712424

To Top